Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Discuţii între Ministerul Sănătăţii şi FMI

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Conducerea Ministerului Sănătăţii s-a întâlnit astăzi, 22 ianuarie 2013, cu delegaţia Fondului Monetar Internaţional, cu reprezentanţii Băncii Mondiale şi  ai Comisiei Europene. Discuţiile au avut rolul de a întări relaţiile interinstituţionale.
Eugen Nicolăescu, ministrul Sănătăţii a apreciat că discuţia din această dimineaţă a stat sub semnul unui dialog deschis şi corect.
“Am discutat cu reprezentanţii Fondului mai multe teme de interes pentru sistemul sanitar şi i-am asigurat pe aceştia că toate deciziile noastre vor respecta regulile Uniunii Europene, Programul de Guvernare şi acordul pe care îl avem. Dorim un sistem public de sănătate echilibrat, care să respecte nevoile populaţiei, iar FMI este un partener de dialog pentru MS” , a declarat Eugen Nicolăescu după întâlnire.

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”? În era digitală actuală, în care suntem profund interconectați prin internet, escrocheriile telefonice rămân o amenințare persistentă și în continuă evoluție. Printre numeroasele tactici folosite de infractori pentru a profita de încrederea oamenilor, escrocheria cunoscută sub numele de „Mă auziți acum?” se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea