Din 7 noiembrie: CFR Călători eliberează permisele de călătorie pentru pensionarii CFR, valabile pentru anul 2017

Paul Voicu - Primar 2020

cfr-calatoriPermisele de călătorie pe calea ferată pentru pensionarii CFR și membrii de familie a acestora, valabile pentru anul 2017, vor fi emise începând cu data de 7 noiembrie, în conformitate cu  prevederile  Ordonanței Guvernului nr.112/1999 republicată, precum și cu prevederile Ordinului Ministrului Transporturilor și Infrastructurii nr.1697 /23.11.2012 a anunțat, vineri, Societatea de Transport Feroviar de Călători – CFR Călători, într-un comunicat de presă.

La călătoria cu trenul, permisele de călătorie în interes personal sunt valabile numai însoțite de actele de identitate prevăzute în metodologiile de aplicare a ordonanței. Aceste permise sunt legitimații de călătorie tip foaie, clasa 1 și clasa a 2-a, nominale și se utilizează numai de către titularul înscris pe carnetul respectiv.

ELIT

Pensionarii CFR pot solicita detalii privind eliberarea acestor permise la compartimentele de legitimații de călătorie la care sunt arondați.

Înainte de călătorie, recomandăm tuturor pasagerilor să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.

Mihail David - 2020

Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să se adreseze personalului din stații, să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro sau la numărul de telefon 021/9521.

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Sursa: agerpres.ro

 

Mădălina OPRIȘ

Tel. 0729.399.898
e-mail: stiri@ziarulunirea.ro
e-mail: maddy_opris@yahoo.com

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...