Din 4 mai: Fabrica de Arme Cugir își reia activitatea. Societatea a luat măsuri menite să asigure un climat de securitate și siguranță pentru salariați

În urmă cu puțin timp, conducerea Fabricii de Arme Cugir ne-a transmis o informație potrivit căreia începând cu data de 4 mai 2020 se reia activitatea în toate compartimentele societății.

Pauza datorată unor măsuri de protecție a personalului pentru minimizarea efectelor noului COVID-19, a fost însă și de bun augur pentru unitatea economică deoarece prin grija conducerii executive a societății și printr-o colaborare foarte bună cu conducerea C.N. ROMARM s-a reușit semnarea unui important contract de livrare a unor arme militare către un partener din SUA, ceea ce înseamnă „garanția” acoperirii în comenzi cel puțin până la sfârșitul acestui an.

ELIT

Din acest punct de vedere Directorul General Ing. Grațian Duma și-a realizat unul din obiectivele manageriale dorite, asigurând un mediu de siguranță pentru personalul fabricii în ceea ce privește locurile de muncă.

Tot în această perioadă au fost dezinfectate toate spațiile de producție, birourile și anexele astfel încât să se asigure un climat de securitate și siguranță pentru personalul angajat în ceea ce privește limitarea spre zero a efectelor pandemiei cu noul Coronavirus.

De asemenea, la inițiativa directorului general fiecare angajat va primi la revenirea în unitate mască de protecție și se vor lua și alte măsuri necesare limitării efectelor infestării personalului, care vor trebui respectate cu strictețe de fiecare angajat.

În condițiile în care personalul angajat respectă toate regulile de prevenție impuse, și nu intervin situații de excepție (forță majoră), Fabrica de Arme are asigurate toate condițiile pentru continuitatea producției și posibilitatea păstrării în activitate a personalului.

Constantin PREDESCU

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419