Diete de iarnă – Mănâncă din 13 în 13 minute!

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Dacă îţi place să ronţăi, atunci aceasta e dieta perfectă pentru tine, deoarece trebuie să mănânci din 13 în 13 minute. Această dietă îţi accelerează metabolismul astfel încât vei slăbi 3 kg în două săptămâni.
lCum funcţionează dieta? – Consumând alimente sărace în calorii în mod regulat, nu vei mai simţi foamea. Vegetalele crude îţi bombardează corpul cu vitamine esenţiale, în timp ce proteinele asigură saţietatea.
lPunctele slabe ale dietei – Dimineaţa trebuie să pregăteşti gustările pentru întreaga zi. S-ar putea să te simţi un pic ciudat la serviciu, deoarece vei mânca tot timpul.
lCe presupune dieta? – Timp de 2 săptămâni, îţi alegi un mic dejun, un prânz şi o cină zilnice din listele de mai jos. Între cele 3 mese principale vei lua gustări la fiecare 13 minute, astfel încât vei avea aproximativ 30 gustări pe zi. Gustările sunt porţii mici de legume, de mărimea degetului mic: morcovi, ţelină, ardei gras, conopidă, varză, broccoli, castravete. De asemenea, poţi să guşti şi proteine slabe: pui, peşte, ouă, brânză de vaci, tofu. Poţi varia gustările după cum doreşti. Le poţi chiar înmuia în oţet balsamic dacă vrei. În plus faţă de acestea, adaugă 200 ml lapte semidegresat şi 3 fructe (exlusiv banane) pe zi. Mai ai dreptul şi la 3 linguriţe de grăsime (unt, margarină) pe pâine. Nu consuma lichide calorice. Ai dreptul doar la apă, ceai şi cafea cu lapte.
lMicul dejun: 2 felii de pâine integrală cu gem; un ou mare ochi pe o felie de pâine prajită; o banană şi 150 ml iaurt natural; 50 g muesli cu lapte
lPrânz: începe cu un bol de supă cu ou, spanac, morcovi, roşii şi busuioc, apoi alege o variantă din următoarele: 3 felii de orez expandat sau muesli cu topping de: ton, brânză de vaci, ou, şuncă, cremă de brânza light. Adaugă şi o salată cu lăptuci, un castravete şi o roşie. Un sandviş din 2 felii de pâine subţiri (din cereale integrale) cu una din sursele de proteine listate mai sus. Adaugă şi salată, castravete şi roşie. Un cartof mediu fiert cu topping de ton sau brânză de vaci, plus un bol de frunze verzi. O conservă mică de sardine cu 2 felii de pâine prăjită. Un piept de pui făcut la grill cu brocooli la abur.
lCina: Piept de pui cu legume fierte; friptură de vită cu legume fierte, o salată de fructe cu un vârf de frişcă; un steak, un ou şi un bol de salată, plus o piersică; un somon făcut în aluminiu la cuptor, cu zeamă de lămâie şi servit cu legume verzi făcute la abur.

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419