Rămâi conectat

Ştirea zilei

DEZASTRU la Bacalaureat 2022, sesiunea de toamnă, în Alba: Cinci licee au ZERO candidați promovați

Ziarul Unirea

Publicat

în

DEZASTRU la Bacalaureat 2022, sesiunea de toamnă, în Alba: Cinci licee au ZERO candidați promovați

Rezultatele de la Bacalaureat 2022, sesiunea august-septembrie, au fost publicate de Ministerul Educației. Vezi mai jos lista județelor – elevii intră în platformă și pot introduce codul primit de la școală pentru căutarea rezultatului obținut la examenele din sesiunea de toamnă a Bacalaureatului. Rezultatele sunt cele inițiale, adică înainte de contestații.

În județul Alba, potrivit datelor oferite de platforma Edu.ro, cinci licee nu au reușit să aibă niciun candidat promovat în această sesiune, anume:

Colegiul Național ”Bethlen Gabor” Aiud – 4 candidați înscriși 
Liceul Tehnologic Jidvei – 2 candidați înscriși
Liceul Tenhologic Ocna Mureș – 5 candidați 
Liceul Tehnologic ”Țara Moților” Albac – 5 candidați înscriși
Liceul Tehnologic Greco-Catolic ”Sfântul Vasile cel Mare” Blaj – 9 candidați înscriși

Notele elevilor la Bacalaureat 2022 sunt anonimizate, pentru al treilea an, astfel că fiecare candidat la această sesiune de Bac trebuie să introducă în platforma bacalaureat.edu.ro codul primit de la școală, pentru a vedea notele pe care le-a obținut la probele scrise.

Absolvenții nemulțumiți de notele primite pot să depună contestații tot astăzi, de la ora 12:00 până la ora 18:00. Modelul de contestație poate fi descărcat de aici. Rezultatele finale vor fi afișate pe 3 septembrie.

Amintim că aproape 35 de mii de tineri s-au înscris la sesiunea de toamnă a Bacalaureatului. Potrivit unei analize Edupedu.ro, este cel mai mic număr de candidați din istoria ultimilor 18 ani a Bacalaureatului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

REZULTATE olimpiada de limba română pentru școlile cu predare în limbile minorităților și pentru românii din diaspora: Elevi din Alba Iulia, Sebeș și Aiud, calificați la etapa națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

REZULTATE olimpiada de limba română pentru școlile cu predare în limbile minorităților și pentru românii din diaspora: Elevi din Alba Iulia, Sebeș și Aiud, calificați la etapa națională Etapa județeană a OLIMPIADEI NAȚIONALE DE LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ PENTRU ȘCOLI/SECȚII CU PREDARE ÎN LIMBILE MINORITĂȚILOR ȘI PENTRU ROMÂNII DIN DIASPORA − clasele V−XII, s-a desfășurat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea