Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

„Despre împlinire”, tema atelierului de Biblioterapie, al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba organizează, cu o frecvență lunară, un atelier dedicat celor interesanți de un subiect pe cât de sensibil, pe atât de interesant – Biblioterapia. În cadrul acestui atelier, pe lângă prezentarea unor cărți de specialitate, sunt furnizate numeroase informații de interes din domeniul psihologiei și al psihoterapiei aplicate. Coordonatorul proiectului este psihoterapeutul Cosmin Bara.

În data de 26 octombrie 2021, începând cu ora 17:00, activitatea din cadrul proiectului 3.30 Biblioterapia se va desfășura sub forma unui atelier transmis live pe pagina de Facebook a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba. Tema propusă de această data de către psihoterapeutul Cosmin Bara are titlul „Despre împlinire. Pași pentru o viață mai bună”. Cu acest prilej, sala de lectură a bibliotecii va găzdui și o expoziție de carte de specialitate, iar bibliotecara Luiza Pop va face câteva prezentări de carte care să susțină din punct de vedere teoretic tema prezentată în cadrul atelierului.

Proiectul 3.30 Biblioterapia face parte din programul 3 ANIMAȚIE CULTURALĂ al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba iar pe perioada stării de alertă generată de pandemia Covid-19, proiectul se va desfășura online, urmând ca după stoparea pandemiei, aceste întâlniri să se desfășoare cu public.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

27 mai 2024 | ”Drumul lui Făt Frumos” ajunge la Sebeș: Spectacole inspirate din basmele românești, cu actorul Marian Râlea, în Parcul Tineretului

Ziarul Unirea

Publicat

în

27 mai 2024 | ”Drumul lui Făt Frumos” ajunge la Sebeș: Spectacole inspirate din basmele românești, cu actorul Marian Râlea, în Parcul Tineretului ”Drumul lui Făt Frumos” ajunge  luni 27 mai 2024, la Sebeș. Spectacole inspirate din basmele românești, cu actorul Marian Râlea, vor avea loc în Parcul Tineretului din municipiu. Până vor fi gata […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea