Rămâi conectat

Ştirea zilei

Curentul a „ars-o” pe o albaiuliancă : factură de 42000 de euro pentru un apartament. „Aveți grijă la contoarele electrice” 

Ziarul Unirea

Publicat

în

Curentul a „ars-o” pe o albaiuliancă : factură de 42000 de euro pentru un apartament. „Aveți grijă la contoarele electrice”

Anamaria P., o tânără care deține un apartament situat într-un bloc de pe str. Gladiolelor din cartierul Cetate a rămas șocată când a văzut suma care i-a venit de plată pentru consumul de energie electrică înscris pe factura fiscală seria FEF21, numărul 9568297501 din data de 18 iunie 2021, emisă de Societatea Electrica Furnizare SA.

Potrivit documentului, perioada de facturare este cuprinsă între 11 mai și 10 iunie 2021, iar suma de plată este de 207.866,32 de lei, de circa 3.500 de ori mai mare decât cea obișnuită, care în medie este de 60 de lei/lună, iar toate facturile pe ultimele 7 luni de zile au fost achitate. Conform facturii, consumul înregistrat la apartamentul cu pricina în acel interval este de 299.173 KWh (aproape 300 MWh, ca la o firmă – n.a.), în condițiile în care consumul mediu lunar la un apartament este de 100 KWh.

„S-a emis o factură în valoare de 207.866,32 de lei pe un index eronat. Solicit recitirea contorului și facturarea corectă. Meționez că sunt plecată în străinătate, la locul respectiv nefiind consum mare, locuind temporar”, scrie Anamaria P. în reclamația formulată către furnizorul de electricitate.

Ea ne-a declarat că nu a plătit suma respectivă, fiind vorba de peste 42.000 de euro care trebuie plătiți până în 3 iulie, dar reprezentanții companiei i-au spus că rezolvarea problemei va fi un proces de durată, mai ales că directorul este în concediu. Anamaria P. a precizat că dorește să atragă atenția altor albaiulieni să-și verifice contoarele de curent electric, în eventualitatea că se află într-o situație asemănătoare.

Robert GHERGU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea