Rămâi conectat

Sport

Descătușare! CSU Alba Iulia, succes clar în fața Bistriței

Dan HENEGAR

Publicat

în

Descătușare! CSU Alba Iulia, succes clar în fața Bistriței

În runda a doua CS Universitar din Alba Iulia a obținut primul succes în noua ediție a Ligii 3 de fotbal, o victorie categorică pe teren propriu, pe sinteticul Bazei Sportive „Pielarul” din Sebeș, 2-0 (2-0) în fața Gloriei Bistrița-Năsăud. 

În primele aproape 40 de minute a fost o singură echipă pe teren, cea gazdă. Uriașa ratare a lui R. Tamaș din poziție singur cu portarul (6) a anticipat deschiderea scorului. Mihalcea, fost echipier al Gloriei, a transformat în minutul 24 un penalty, trimițând cu stângul în dreapta portarului Avram. „Băieții în portocaliu” și-au majorat avantajul cinci minute mai târziu, când Banyoi a îmscris din interiorului careului după o excelentă lansare lungă. Același Banyoi putea face 3-0 în minutul 33, la o nouă desincronizare în defensiva echipei conduse de pe banca tehnică de Cristi Pustai.

Gloria s-a „trezit” abia în minutul 39, când V. Alexandru a reluat cu capul puțin pe lângă din preajma porții lui Pauletti, titular în premieră în eșalonul terț, după ce portarul Paharnicu s-a accidentat la încălzire. Până la pauză au mai fost, tot în contul vizitatorilor, un șut la colțul scurt expediat din interiorul careului de Llullaku (41) și Mitran (45+1) – o reluare cu capul puțin peste transversală a jucătorului din Gârbova de Sebeș fost la Corvinul Hunedoara.

În repriza secundă CSU mai putea înscrie în minutul 53, la o gafă a portarului Avram și, apoi, în minutul 78, când Banyoi a șutat de la mare distanță sub transversală. În minutul 70 CSU putea primi al doilea penalty, la o imprudență a lui Chindriș în propriul careu.

Cea mai mare ocazie a vizitatorilor s-a consemnat în minutul 88, când portarul Pauletti a avut o paradă de senzație la șutul la colțul lung din interiorul careului al lui G. Deac.

(L.V.D.)

foto: captură FRF TV

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Sport

Sport

CIL Blaj, punctaj maxim după două runde: Victorie la Codlea

Dan HENEGAR

Publicat

în

CIL Blaj, punctaj maxim după două runde: Victorie la Codlea Nou-promovata CIL Blaj continuă să impresioneze la startul Ligii 3 de fotbal, având punctaj maxim după două runde. După victoria din prima etapă, 2-1, pe teren propriu, în duelul cu fosta divizionară secundă Unirea Dej, la prima deplasare elevii lui Daniel Tătar au fost din […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea