Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Deputatul Remus Cernea va participa la mitingul anti-RMGC de la Abrud

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Președintele Partidului Verde, deputatul Remus Cernea, va participa duminică la mitingul de protest organizat la Abrud de militanții împotriva demarării proiectului minier de la Roșia Montană.

Am fost la Albac pe 25 septembrie și am avut onoarea și bucuria ca oamenii de acolo să-mi spună că mă consideră fiul adoptiv al moților. Sunt realmente alături de acești oameni și le-am promis că le voi duce solicitările în Parlament. Voi participa și la Abrud, la mitingul din Țara Moților Liberi, în calitate de cetățean liber al acestei țări”, a spus Cernea, în cadrul unei conferințe de presă susținute la Alba Iulia.

Întrebat dacă a fost informat că aproximativ la aceeași oră, tot la Abrud, va avea loc și un alt miting, organizat de cei care susțin proiectul RMGC, deputatul a declarat că nu știa că cele două evenimente se vor desfășura în același timp în locații destul de apropiate și și-a exprimat speranța că nu vor avea loc incidente: ”Suntem într-o țară liberă, libertatea de exprimare este firească. Cred că ambele opinii pot fi exprimate. Îmi doresc să nu existe momente de violență”.

Reamintim că deputatul Remus Cernea a fost implicat într-un incident desfășurat în timpul mitingului organizat în data de 25 septembrie, la Roșia Montană, cu ocazia vizitei efectuate de o parte dintre membrii Comisiei Parlamentare Speciale privind proiectul minier. Nemulțumiți de prezența sa acolo unii dintre participanții la miting au reacționat violent fiind nevoie de intervenția forțelor de ordine pentru ca parlamentarul să nu fie agresat de mineri.

Legat de acest episod Remus Cernea a declarat că până în prezent autoritățile nu au luat nicio măsură pentru identificarea și pedepsirea vinovaților.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO Au început lucrările de modernizare a iluminatului public la Stremț: Finanțare nerambursabilă de aproape 1 milion de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Au început lucrările de modernizare a iluminatului public la Stremț: Finanțare nerambursabilă de aproape 1 milion de lei La Stremț au început săptămâna aceasta lucrările de modernizare a iluminatului public, a anunțat primarul comunei, Traian Ștefan Popa. Potrivit edilului, lucrările în valoare de aproape 1 milion de lei se vor realiza printr-o finanțare nerambursabilă, fiind […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea