Rămâi conectat

Politică Administrație

Deputatul de Alba, Sorin Bumb: În loc să se preocupe de soarta polițiștilor, doamna Ministru de Interne este ocupată să pună potera pe ziariștii care au scris de averea lui Dragnea

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Situația gravă de la Suceava, când un polițist a fost ucis de cel pe care îl amendase, se datorează lipsei de interes de la nivelul Ministerului de Interne față de soarta polițiștilor din teritoriu. 

După ce indolența celor de la Ministerul de interne i-a lăsat pe polițiști fară mijloacele tehnice necesare pentru a-și face meseria – vezi cazurile recente de la Mehedinți și de la Iași, relatate de presă – acum trebuie să fim puși în fața unui act criminal ca Ministrul de Interne să se gândească că „trebuie să avem o legislație bine conturată, care să susțină autoritatea polițistului”.

În condițiile în care România este condusă de un Guvern PSD, cu o anexă ALDE și se bazează pe o majoritate PSD în Parlament, nu văd ce o împiedică pe doamna ministru Dan să vină cu modificările necesare și să adopte rapid legea respectivă. Invitațiile la dialog pe care doamna le lansează, după înmormântarea polițistului, în lipsa unui proiect de lege pe marginea căruia să se discute, denotă doar amatorism, sete de imagine și indiferență față de soarta polițiștilor.

Dacă în județul Alba administrația județeană a susținut mereu, în ciuda tuturor impedimentelor, activitatea polițiștilor și jandarmilor, ajutându-i să-și facă bine meseria, ca să putem avea, cu toții, o comunitate sigură, nu același este cazul în alte județe.

Din păcate, însă, în loc să creeze un cadrul legal solid, care să-i apere pe polițiști și jandarmi și să le permită să-și facă bine treaba, doamna Ministru de Interne este ocupată să pună potera pe ziariștii care au îndrăznit să scrie despre averea faraonică a lui Liviu Dragnea din Teleorman. 

Sorin Ioan BUMB

Deputat PNL de Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Rețeaua de alimentare cu apă din Daia Română va fi reabilitată și extinsă. Proiectul a primit undă verde din partea APM Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

Rețeaua de alimentare cu apă din Daia Română va fi reabilitată și extinsă. Proiectul a primit undă verde din partea APM Alba Deoarece rețeaua existentă nu acoperă întreaga rază a comunei Daia Română, administrația se pregătește de reabilitarea și extinderea rețelei de alimentare cu apă sau apă uzată. Se propune realizarea rețelei de alimentare cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea