Rămâi conectat

Ştirea zilei

Deputatul Daniel Rusu, exclus din AUR. Mircea Trifu noul lider al filialei Alba Iulia. Ce declară George Simion

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Deputatul Daniel Rusu, exclus din AUR. Mircea Trifu noul lider al filialei Alba Iulia. Ce declară George Simion

Filiala județeană Alba a partidului Alianța pentru Unirea Românilor intră într-un proces de reconstituire, a declarat Președintele AUR, George Simion, în cursul serii de sâmbătă, 30 aprilie 2022.

Citește și: Deputatul AUR Rusu, dezlănțuit pe Facebook: „George Simion nu mai este același! Beția puterii i-a venit de hac!”

Partidele Acţiunea Naţională Alba (ANA) și AUR au fuzionat la nivel local, în 17 iunie 2021. „Ne leagă o prietenie bazată pe respect reciproc și idealuri comune !”, a declarat la momentul respectiv deputatul Daniel Rusu, în relația cu Mircea Trifu.

În urmă cu aproximativ două săptămâni AUR și deputatul de Alba, Daniel Rusu, „și-au strâns mâna”, declară președintele organizației politice George Simion contactat de ZiarulUnirea.ro:

„Nu imi stă în caracter să vorbesc de rău alți colegi, cum aleg alții să o facă. Ne-am strâns mâna încă de acum două săptămâni cu Gheorghe Daniel Rusu. Acesta m-a anunțat cu privire la intenția sa de a forma un nou grup parlamentar, să rupă și alți parlamentari AUR, purtând negocieri și cu cei de la Partidul Național Țărănesc Creștin Democrat ( PNȚCD ), dar și cu cei de la Partidul Alternativa Dreaptă. Noi ne opunem traiseismului politic și credem că dacă un parlamentar își părăsește partidul ar trebui să își piardă și statutul de parlamentar, cum se întâmplă de altfel în cazul aleșilor locali – este o lege electorală strâmbă.”

Este opțiunea domnului Daniel Rusu în care din aceste partide se va duce, au apărut o puzderie de copii AUR. Filiala județeană Alba va continua pe aceleași principii, mergem mai departe cu o organizație municipală condusă de Mircea Trifu, iar organizația județeană va fi condusă de primarul de la Valea Lungă, Dan Aldea, colega noastră Anca Topârceanu, iar pe zona Munților Apuseni cu un domn ce este strănepot a lui Horea, Nicola Ursu.”, a declarat pentru ZiarulUnirea.ro președintele AUR, George Simion.

Luni, 02 mai 2022, la 19:00 avem reconstituirea Filialei Alba, la Hotel Cetate, în prezența maestrului Dorel Vișan. Toți cei care au avut probleme în ultimul an cu organizațiile locale sunt rugați să îmi scrie ca să putem elimina profitorii din rândurile noastre. UNIREA FACE PUTEREA!”, a completat George Simion.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea