Deputat PNL Florin Roman/ PSDragnea aruncă ”nucleara”: românii obligați să plătească taxe și impozite locale de 6 ori mai mari

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Prin noul proiect al Codului finanțelor publice locale PSDragnea anunță noi biruri pentru toți românii. Propunerile PSDragnea obligă autoritățile locale să majoreze la maxim impozitele pentru persoanele fizice și juridice (clădiri rezidențiale). Dacă în prezent aceste cote de impozitare sunt de la 0,08% până la 0,2%, proiectul PSDragnea prevede obligativitatea ca românii să plătească limita maximă, adică de trei ori mai mult.

Situația este similară în cazul impozitului pe clădiri nerezidențiale unde, în momentul de față, pragul minim este de 0,2%, iar cel maxim de 1,3%. Proiectul PSDragnea prevede obligativitatea plății de către cetățeni a plafonului maxim, adică de 6,5 ori mai mult. Dacă până acum Consiliile locale puteau opta în aprobarea acestor impozite și taxe, mai nou PSDragnea obligă primăriile, prin lege, să meargă la plafonul maxim. În majoritatea cazurilor, primarii și consiliile locale mergeau pe varianta minimală. E o măsură disperată a PSDragnea de a arunca vina pentru biruri mai scumpe în sarcina primarilor.

ELIT

O altă măsură nocivă a PSDragnea este impunerea unor acte adiționale, fără limită! Până în prezent, această cotă adițională era limitată la 50%! PSDragnea a furat prin ”Revoluția fiscală” circa 1 miliard de euro din bugetele locale. A promis că vine cu soluții de ”compensare” a furtului miliardului. Soluția miraculoasă găsită este acum devoalată: impozite de 6 ori mai mari pentru fiecare român!

Îndrăzniți să mai credeți în minciunile PSDragnea!

Deputat Florin ROMAN, vicepreședinte PNL

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Comentarii

trepadus pedelist 15 martie 2018 at 16:35

Si ce propui bai calicule? Sa credem in epistolele tale pe care le scri la foc automat in ultima vreme? De ce nu ne spui „noutatile” despre seful tau de partid din Alba?

didi 15 martie 2018 at 21:07

Cred ca s-a inspirat de la primaria Alba Iulia, pdl-pnl,care a aplicat cel mai mare procent ,la stabilirea taxelor locale,de aici a rezultat si cel mai mare salariu ,al primarului.

Bloua 16 martie 2018 at 8:16

Cand vorbesc proștii, prostii, doar proștii cred.

Moa 16 martie 2018 at 8:18

Da ce? Sa credem in PNL-PDL-CIUMA PORTOCALIE?

Comentariile sunt oprite