Rămâi conectat

Politică Administrație

Deputat PNL Florin Roman: ”Carmen Dan îi protejează pe șefii Jandarmeriei deși sunt suspecți în dosarul protestelor din 10 august”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Carmen Dan continuă să conducă Ministerul Afacerilor Interne cu aceleași metode toxice cu care ne-a învățat până acum. Ignorând cu bună știință opinia publică și apelurile repetate pe care le-am făcut de la tribuna Parlamentului, doamna ministru girează la conducerea Jandarmeriei Române, o instituție respectată până acum de români, aceleași personaje controversate care au avut un rol decisiv în reprimarea violentă a protestelor civice din 10 august.

Astfel, într-un răspuns la o întrebare pe care i-am adresat-o la începutul acestei luni și prin care i-am solicitat suspendarea întregii conduceri a Jandarmeriei Române, Carmen Dan mă informează că nu se impune luarea unei astfel de măsuri și că ”nicio persoană dintre cele menționate nu se află într-unul din cazurile de suspendare din funcție”.

Pentru doamna Carmen Dan nu contează că aceste persoane au fost audiate la Parchet în calitatea de suspect fiind cercetate pentru săvârşirea infracţiunilor de complicitate la abuz în serviciu şi complicitate la participaţie improprie la purtare abuzivă! Ce dovadă îi mai trebuie oare doamnei ministru pentru a constata că acești indivizi au pătat în mod grav uniforma Jandarmeriei și că nu mai au ce căuta la conducerea acestei instituții?!

Doamnă ministru, românii nu vor uita acţiunile brutale ale jandarmilor de la protestul din 10 august chiar dacă susțineți că nu s-a întâmplat nimic şi că instituțiile de forță au respectat legea. Doar prin suspendarea șefilor Jandarmeriei din funcție, ați fi putut să vă mai reabilitați în fața opiniei publice și ați fi dat un semnal că nu doriți influențarea în vreun fel a unor probe sau martori!

Așadar, conducerea PSD a MAI nu dă doi bani nici pe respectarea justiției, nici pe imaginea acestei instituții vitale în funcționarea statului, urmărind doar să o supună politic și pentru a răspunde comenzilor din Kiseleff!

Consider că este timpul ca PSD să ia mâinile de pe aceste instituții şi să lase locul unor oameni competenţi şi integri, care să așeze România pe o traiectorie democratică!

Florin-Claudiu ROMAN, deputat PNL de Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Dezvoltarea sistemului informatic în primăria comunei Doștat: Licitație lansată pe SEAP pentru simplificarea procedurilor administrative pentru cetățeni

Bera Larisa

Publicat

în

Dezvoltarea sistemului informatic în primăria comunei Doștat: Licitație lansată pe SEAP pentru simplificarea procedurilor administrative pentru cetățeni Administrația comunei Doștat, a scos licitația, pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, care prevede implementarea unui sistem informatic pentru simplificarea procedurilor administrative în primărie. Citește și: Reabilitarea și modernizarea primăriei Doștat: Licitația de aproape jumătate de milion de lei, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea