Rămâi conectat

Politică Administrație

Delegaţia Permanentă a Partidului Naţional Liberal a fost amânată

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Delegaţia Permanentă şi reuniunea Biroului Permanent a PNL, care ar fi trebuit să aibă loc la finalul acestei săptămâni, au fost amânate pe fondul situaţiei meteo. La congres ar fi trebuit să participe şi o delegaţie din Alba, iar cu această ocazie s-ar fi realizat evaluarea miniştrilor şi a planului de campanie pentru europarlamentare.  

„Din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, şedinţa Biroului Politic Naţional şi cea a Delegaţiei Permanente a Partidului Naţional Liberal, programate pentru 1-2 februarie 2014, la Sinaia, sunt amânate pentru o dată care va fi comunicată ulterior”, se arată într-un anunţ remis Mediafax.

Potrivit declaraţiilor publice ale preşedintelui PNL, Crin Antonescu cu ocazia reuniunilor de la finalul săptămânii ar fi trebuit să fie făcută o evaluare a activităţii miniştrilor liberali, precum şi a strategiei pentru alegerile europarlamentare, dar şi o primă discuţie asupra candidaţilor la Parlamentul European.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație USR Cugir are plăcerea de a anunța că Flaviu-Lucian Rădițoiu a fost ales candidat pentru funcția de primar, al orașului Cugir, în cadrul Adunării Generale a filialei. Cunoscut pentru implicarea sa constantă în comunitate, în diverse activități de voluntariat, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea