Declarație politică, Clement Negruț: România între durerea în genunchi şi durerea în cot

Declarație politică, Clement Negruț: În urmă cu puţine zile toată România era atentă la ceea ce urma să se întâmple în Parlamentul României cu acest guvern condus de Victor Viorel Ponta care încă guvernează după un program USL din 2012, atunci când lângă PSD se afla și PNL iar lângă Ponta era și Crin Antonescu.

Clement Negrut03În acele momente când moţiunea de cenzură anunţată de PNL şi făcută să doboare acest guvern şi implicit modificarea cel puţin a titlului programului de guvernare prin ştergerea PSD, toată suflarea românească de dreapta spera să se întâmple acest lucru. Dar ghinion…la Bucureşti furtună mare – PSD rezistă. Ce a urmat după moţiunea de cenzură merită consemnat; perechea de dublu mixt din conducerea  PNL copreşedinţii Blaga-Gorghiu cu zâmbete largi ca după o mare victorie anunţau că au înfrânt.

La rândul lui, Victor Viorel Ponta cu acelaşi rânjet sarcastic mulţumea deputaţilor care l-au susţinut, asigurându-i totodată că le va aduce bunăstare adică încă un mandat, pensii babane şi, sssst… să nu ştie nimeni câteva modificări prin parţile esenţiale la Codul Penal să nu se mai sperie când bate cineva la uşa casei. Încărcat de emoţie şi totodată de durere, dar nu de durerea aceea patriotică, că  ţara geme de împovărare fiscală şi cerşeşte fonduri pentru investiţii, ne anunta că ne lasă ceva vreme pe mâna domnului Oprea şi că durerea domniei sale se manifestă la genunchi că de … mai cade şi premierul dar nu din fruntea guvernului ci la baschet.

Memorabilă rămâne întâlnirea dintre geambaşii celei mai mari minciuni politice postdecembriste USL, Ponta şi Antonescu care şi el avea o durere mare …  în cot. Ne puneam întrebarea de unde durerea? De la cotul proptit în colţul mesei sau a băncii de senator? Nu cred, pentru că domnia sa sigur nu-şi pierde timpul gândindu-se la ce rău a făcut României iar la Parlament vine rar. Însă ne-a lămurit domnia sa de unde durerea: îl doare-n cot de soarta lui Victor Viorel Ponta şi de Guvernul lui. Frumoasă explicaţie; pot să spun că asta a însemnat de fapt USL creat de aceşti doi politruci, nu a fost decat o minciună, o amăgire, o iluzie care s-a transformat într-o durere surdă a neputinţei. După aproape doi ani de guvernare PNL- PSD şi un an de guvernare PSD, România este în genunchi, iar pe unii îi doare în cot.

Partidul Mişcarea Populară rămâne consecvent ideii pentru care s-a născut, un partid altfel, un partid cu identitate proprie, curajos si determinat să schimbe modul de a se face politică în România. Nu am fost, nu suntem şi nu vom fi părtaşi la îngenuncherea României. Ne vom lupta să o ridicăm acolo unde îi este locul şi ne vom bate cu toţi cei care nu vor acest lucru.

Preşedinte PMP Alba, deputat Clement Negruţ

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Comentarii

marius 19.06.2015 at 19:36

România între durere-n cot, genunchi şi cea în ficat. Cum putea să uite Negruţ de lovitura luată-n ficat de la SPP-işti. Nu este deontologic, dar dacă dunmeavoastră doriţi, poate fi ontologic. Oricum n-are nicio importanţă, atât timp cât durere ficatului nu afectează viitorul politic al domnului Negruţ.

un ardelean 20.06.2015 at 0:09

Pe-aia de la ficat ai uitat-o deja ??? Aia bre provocata de cotu` jandarului !

Apropo 20.06.2015 at 7:34

… pe nenea Băse, mentorul negruţiului, îl cam doare-n cur de ţara asta, la cîte pretenţii a avut legate de vila în care urma să se mute : a fost nevoie de investiţii de peste 300000 de euro la acea vilă pt. a-i fi pe plac borfaşului …
Şi cică tot nu-i ajunge, că dumnealui borfaşul mai vrea şi o clădire – birou, pe undeva prin buricul tîrgului, asta după ce ţara asta i-a dat aproape gratis (printre altele) şi o viloacă prin Mihăileanu. De fapt asta, viloaca şi-a dat-o el borfaşul, cu mînuţa lui, pe vremea cînd era primar …
Aşa că “mai piano” cu durerile Clemente, sau altfel spus, lasă-ne-n durerile noastre, că ne-aţi îndurerat destul voi, băsiştii …

pilu 20.06.2015 at 12:15

Nu am fost, nu suntem şi nu vom fi părtaşi la îngenuncherea României.
Ia auzi la Milu ! Pai nu puteti ca nu sunteti acolo. Dar vreti sa ajungeti. Si atunci sa vezi ce altfel de politica faceti. Cu Base in frunte ca asta are experienta.
Apropo de Oprea. Putea sa intre in istorie daca avea sange in instalatie atat cat l-a inlocuit pe Ponta. Sa-l dea jos. Sef de restaurant fricos.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...