Rămâi conectat

Politică Administrație

Declarație politică, Clement Negruț: România între durerea în genunchi şi durerea în cot

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Declarație politică, Clement Negruț: În urmă cu puţine zile toată România era atentă la ceea ce urma să se întâmple în Parlamentul României cu acest guvern condus de Victor Viorel Ponta care încă guvernează după un program USL din 2012, atunci când lângă PSD se afla și PNL iar lângă Ponta era și Crin Antonescu.

Clement Negrut03În acele momente când moţiunea de cenzură anunţată de PNL şi făcută să doboare acest guvern şi implicit modificarea cel puţin a titlului programului de guvernare prin ştergerea PSD, toată suflarea românească de dreapta spera să se întâmple acest lucru. Dar ghinion…la Bucureşti furtună mare – PSD rezistă. Ce a urmat după moţiunea de cenzură merită consemnat; perechea de dublu mixt din conducerea  PNL copreşedinţii Blaga-Gorghiu cu zâmbete largi ca după o mare victorie anunţau că au înfrânt.

La rândul lui, Victor Viorel Ponta cu acelaşi rânjet sarcastic mulţumea deputaţilor care l-au susţinut, asigurându-i totodată că le va aduce bunăstare adică încă un mandat, pensii babane şi, sssst… să nu ştie nimeni câteva modificări prin parţile esenţiale la Codul Penal să nu se mai sperie când bate cineva la uşa casei. Încărcat de emoţie şi totodată de durere, dar nu de durerea aceea patriotică, că  ţara geme de împovărare fiscală şi cerşeşte fonduri pentru investiţii, ne anunta că ne lasă ceva vreme pe mâna domnului Oprea şi că durerea domniei sale se manifestă la genunchi că de … mai cade şi premierul dar nu din fruntea guvernului ci la baschet.

Memorabilă rămâne întâlnirea dintre geambaşii celei mai mari minciuni politice postdecembriste USL, Ponta şi Antonescu care şi el avea o durere mare …  în cot. Ne puneam întrebarea de unde durerea? De la cotul proptit în colţul mesei sau a băncii de senator? Nu cred, pentru că domnia sa sigur nu-şi pierde timpul gândindu-se la ce rău a făcut României iar la Parlament vine rar. Însă ne-a lămurit domnia sa de unde durerea: îl doare-n cot de soarta lui Victor Viorel Ponta şi de Guvernul lui. Frumoasă explicaţie; pot să spun că asta a însemnat de fapt USL creat de aceşti doi politruci, nu a fost decat o minciună, o amăgire, o iluzie care s-a transformat într-o durere surdă a neputinţei. După aproape doi ani de guvernare PNL- PSD şi un an de guvernare PSD, România este în genunchi, iar pe unii îi doare în cot.

Partidul Mişcarea Populară rămâne consecvent ideii pentru care s-a născut, un partid altfel, un partid cu identitate proprie, curajos si determinat să schimbe modul de a se face politică în România. Nu am fost, nu suntem şi nu vom fi părtaşi la îngenuncherea României. Ne vom lupta să o ridicăm acolo unde îi este locul şi ne vom bate cu toţi cei care nu vor acest lucru.

Preşedinte PMP Alba, deputat Clement Negruţ


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea