Declarația unui voluntar care a testat noul vaccin anti COVID-19: ,,M-am simțit ca și cum aș fi avut o mahmureală gravă, am avut o durere de cap”

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

În contextul apariției noului vaccin anti COVID-19 care urmează să fie aprobat și distribuit populației, unul dintre voluntarii pe care a fost testat vaccinul a relatat primele experiențe, după vaccinare.

Glenn Deshields, voluntar: ,, A doua doză am simțit ca o mahmureală mai ușoară. Dar după prima doză m-am simțit ca și cum aș fi avut o mahmureală gravă, am avut o durere de cap. M-a durut brațul și m-a durut două sau trei zile.”  A declarat dânsul despre efectele noului vaccin.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Creierele din spatele celui care ar putea fi primul vaccin anti-COVID eficient din lume sunt cercetătorii germani de origine turcă Ugur Sahin și Ozlem Tureci. Sahin, fondatorul BioNTech, și Tureci sunt soț și soție și pionieri în domeniul imunoterapiilor personalizate contra cancerului.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Metoda găsită de ei are la bază o tehnologie nouă, ARN mesager, care îi oferă organismului informațiile genetice necesare pentru a declanșa protecția contra SARS-CoV-2, prin generarea unui antigen specific. (sursa:bbc.com)

Sursa: stiripesurse.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419