Rămâi conectat

Politică Administrație

Decanul Baroului Alba, Mihai Baco, invitat la conferința anuală a Asociației Barourilor Americane, la New York

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Decanul Baroului de Avocați Alba, av. Mihai Baco, va participa în luna aprilie, în Statele Unite ale Americii, la conferința internațională anuală organizată de Asociația Barourilor Americane.

”Datorită activității doamnei avocat Cristina Arhire, reprezentant pentru Europa al «American Bar Association», am primit din partea președintelui acesteia, dl. Steven Richman, invitația de a participa la conferința internațională ce va avea loc în perioada 17 – 21 aprilie 2018 la New York. Este încă o recunoaștere a activității Baroului Alba, care, în iunie 2017, a organizat la Alba Iulia, în premieră națională, Congresul General al Uniunii Avocaților Europeni”, a spus decanul Mihai Baco.

Baroul Alba a fost desemnat de către Asociația Barourilor Americane(ABA) ca și barou partener al acestui prestigios organism profesional pentru România.

Desemnarea Baroului Alba ca și partener al ABA reprezintă un mare succes pentru membrii baroului și o recunoaștere la cel mai înalt nivel a rolului pe care Baroul Alba îl are în promovarea și apărarea profesiei de avocat.

În cadrul acestui parteneriat Decanul Baroului Alba, av. Mihai Baco a fost invitat de către Președintele ABA – Secțiunea Drept International  să participe în perioada 17 – 21 Aprilie 2018 la conferința anuală ce se va desfășura la New York.

La acest prestigios eveniment urmează să participe peste 18.000 invitați: avocați, judecători și alți practicieni ai dreptului din peste 50 de țări.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava, europarlamentar PPE: Copiii trebuie protejați de expunerea la mediul online

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava, europarlamentar PPE: Copiii trebuie protejați de expunerea la mediul online Internetul este, fără îndoială, un plus pentru noi toți. N-am fost nicicând mai aproape, chiar și de la distanță, cum suntem acum, în epoca digitală. O simplă postare și un singur click ne țin în contact, ne oferă acces la informație și schimb […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea