// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Decanul Baroului Alba, Mihai Baco, invitat la conferința anuală a Asociației Barourilor Americane, la New York

Decanul Baroului de Avocați Alba, av. Mihai Baco, va participa în luna aprilie, în Statele Unite ale Americii, la conferința internațională anuală organizată de Asociația Barourilor Americane.

”Datorită activității doamnei avocat Cristina Arhire, reprezentant pentru Europa al «American Bar Association», am primit din partea președintelui acesteia, dl. Steven Richman, invitația de a participa la conferința internațională ce va avea loc în perioada 17 – 21 aprilie 2018 la New York. Este încă o recunoaștere a activității Baroului Alba, care, în iunie 2017, a organizat la Alba Iulia, în premieră națională, Congresul General al Uniunii Avocaților Europeni”, a spus decanul Mihai Baco.

Baroul Alba a fost desemnat de către Asociația Barourilor Americane(ABA) ca și barou partener al acestui prestigios organism profesional pentru România.

Desemnarea Baroului Alba ca și partener al ABA reprezintă un mare succes pentru membrii baroului și o recunoaștere la cel mai înalt nivel a rolului pe care Baroul Alba îl are în promovarea și apărarea profesiei de avocat.

În cadrul acestui parteneriat Decanul Baroului Alba, av. Mihai Baco a fost invitat de către Președintele ABA – Secțiunea Drept International  să participe în perioada 17 – 21 Aprilie 2018 la conferința anuală ce se va desfășura la New York.

La acest prestigios eveniment urmează să participe peste 18.000 invitați: avocați, judecători și alți practicieni ai dreptului din peste 50 de țări.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Răspunsuri la Decanul Baroului Alba, Mihai Baco, invitat la conferința anuală a Asociației Barourilor Americane, la New York

  1. Seby 18.01.2018 la 22:17

    Felicitari

  2. Eu 19.01.2018 la 5:33

    Toti se plimba dar nu invata nimic,avem un sistem in justitie praf si pulbere

  3. victima 19.01.2018 la 11:15

    In mare parte ,nu avocatii sunt de vina ca sistemul e praf si pulbere.De vina sunt magistratii care cunosc mult mai putine decat avocatii. Avocatii isi dau seama din prima cine are dreptate si cine nu intr-un dosar dar culmea judecatorii nu! pentru ca fie sunt incompetenti ,fie sunt corupti sau si una si alta> Si daca tot nu raspund pt felul in care hotarasc, pot sa dea cu banul cui sa ii dea dreptate fara sa-si mai stoarca creierul.