De Ziua Eroilor, la Alba Iulia, NU va fi organizat nici un eveniment: Depunerile de coroane vor fi făcute individual. Precizări de la Instituția Prefectului

Instituția Prefectului a anunțat că având în vedere contextul epidemiologic actual şi recomandările specifice stării de alertă, manifestările dedicate Zilei Eroilor se vor desfăşura joi, 28 mai 2020, la monumentul de la Cimitirul Eroilor din Municipiul Alba Iulia, în intervalul orar 10.00 – 13.00, dar fără a fi organizat un eveniment propriu-zis.

Nu va fi organizat un eveniment propriu-zis, iar cei care doresc să depună coroane sau jerbe de flori vor face acest lucru individual (pe instituţie, asociaţie, sau oricare altă entitate), cu respectarea tuturor prevederilor aferente stării de alertă. În intervalul de timp anterior menţionat, la monument vor fi prezenţi reprezentanţi ai Ministerului Apărării Naţionale şi Poliţiei Locale, pentru asigurarea aspectelor organizatorice, iar după depunerea fiecărei coroane/ jerbe se va ţine un scurt moment de reculegere.

ELIT

Ceremonialele religioase vor fi susţinute de reprezentanţii fiecărui cult, la propriile lăcaşe de cult.

Prin organizarea acestei manifestari s-a dorit marcarea acestui eveniment important – Ziua Eroilor, cat si protejarea participantilor si evitarea riscului de contamiare cu Coronavirus.

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...