De Sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului, peste 140 de polițiști de la IPJ Alba vor munci pentru siguranța dumneavoastră!

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Peste 140 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba vor acţiona, zilnic, pentru asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică şi pentru ca cetățenii din judeţul Alba să se poată bucura, în linişte, de minivacanţa prilejuită de Sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului.

În perioada 12- 16 august a.c., Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba va intensifica acţiunile, va suplimenta efectivele de siguranţă publică şi va asigura prezenţa echipajelor de poliţie, în locurile aglomerate şi a lăcaşurilor de cult din judeţul nostru dar şi în zonele de agrement, în vederea prevenirii evenimentelor negative.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Zilnic vor acţiona peste 140 de poliţişti, în medie cu 70 de mijloace auto, pentru prevenirea faptelor antisociale, apărarea patrimoniului public şi privat, creşterea siguranţei rutiere şi a transporturilor feroviare, astfel încât cetăţenii să se bucure, în linişte, de această sărbătoare.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Pentru prevenirea accidentelor de circulaţie şi combaterea excesului de viteză, poliţiştii de la rutieră vor acţiona cu 14 aparate radar şi va fi asigurată prezenţa în trafic, pentru depistarea şi sancţionarea, cu fermitate, a conducătorilor auto care încalcă normele rutiere privind circulaţia pe drumurile publice.

Pentru a preîntâmpina evenimentele neplăcute, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba recomandă cetăţenilor:

– Dacă plecaţi de la domiciliu, închideţi şi asiguraţi toate uşile şi geamurile casei, uşa de la balcon, geamul de aerisire de la baie şi nu lăsaţi în casă obiecte de mare valoare sau bani!

– În zonele aglomerate, fiţi atenţi la genţi, poşete şi buzunare!

– Evitaţi consumul excesiv de alcool şi stările conflictuale!

– Nu vă urcaţi la volan, dacă aţi consumat băuturi alcoolice!

– Respectaţi regimul legal de viteză !

– Adaptaţi permanent viteza, condiţiilor concrete din trafic, în special când se circulă în coloană!

– În caz de nevoie, apelaţi cu încredere 112 – Apel Unic de Urgenţă

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei

1 comentariu

ineptul 11 august 2017 at 21:06

… deloc interesant. Asta-i treaba Dumnealor, pentru asta primesc leafa. Ce mare scofala?,…a !, da desigur sunt grijulii cu noi,…draglasii de ei,…

Comentariile sunt oprite