Rămâi conectat

Curier Județean

De la bal, la spital! Un minor din Cugir, beat la volanul unei mașini, a fost oprit ferm de un stâlp de electricitate

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Azi-noapte, la ora 3.00, Poliţia oraşului Cugir a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că în dreptul imobilului cu nr. 64, de pe strada Ion Creangă din Cugir, un autoturism a lovit un stâlp.

Potrivit IPJ Alba, “echipa de cercetare deplasată la faţa locului a constatat că A.D.V., un minor în vârstă de 17 ani, din Cugir, în timp ce conducea un autoturism din directa Piaţa Complex către Piaţa 1 Mai, a pierdut controlul asupra acestuia şi a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate.

În urma accidentului minorul a suferit leziuni în zona capului şi a fost transportat la spitalul din Cugir unde i-au fost acordate îngrijiri medicale şi unde s-a constatat că era sub influenţa alcoolului. În urma testării lui cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior A.D.V. a fost transferat la Spitalul Judeţean Alba pentru investigaţii medicale suplimentare.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, a rezultat că în noaptea de 29/30 decembrie 2013, minorul a consumat băuturi alcoolice împreună cu proprietarul autoturismului cu care a comis accidentul, într-un local public din Cugir.

La un moment dat, profitând de neatenţia proprietarului autoturismului, a sustras cheile autoturismului pe care l-a condus prin Cugir.

Poliţiştii au întocmit pe numele minorului acte premergătoare cercetării sub aspectul comiterii  infracțiunilor de furt calificat, conducere fără permis şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.”

foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Tânăr de 16 ani, din Câmpeni, prins de poliție, în timp ce conducea o motocicletă fără permis de conducere și plăcuțe de înmatriculare. Este cercetat de către oamenii legii

Bogdan Ilea

Publicat

în

Tânăr de 16 ani, din Câmpeni, prins de poliție, în timp ce conducea o motocicletă fără permis de conducere și plăcuțe de înmatriculare. Este cercetat de către oamenii legii Un tânăr de doar 16 ani, este cercetat de către polițiștii din Câmpeni după ce a condus o motocicletă fără plăcuțe de înmatriculare montate și fără […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea