Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

De ce să cumpărați o mașină de spălat vase în 2022? (P)

Andreea Ștefan

Publicat

în

Există încă persoane care nu cred că mașina de spălat vase este esențială în bucătărie. S-ar putea crede că este mai puțin importantă decât un frigider sau un cuptor, dar toți cei care dețin o mașină de spălat vase spun că nu s-ar putea lipsi de ea! O mașină de spălat vase vă economisește mult timp și bani! Vă prezentăm aici toate motivele întemeiate pentru a trece de la mănușile și buretele de spălat vase la o mașină de spălat vase de sine stătătoare sau încorporată, pentru a vă elibera în sfârșit de această sarcină plictisitoare și repetitivă în gospodărie.

Economisiți timp prețios!

Aveți o viață suficient de ocupată încât să nu vreți să pierdeți timpul cu treburile casnice. Spălarea manuală a tuturor vaselor pentru o masă poate dura până la 60 de minute (gândiți-vă la farfurii, tacâmuri, pahare, dar și la oale și tigăi și ustensile de bucătărie…) Chiar dacă un ciclu de spălare a vaselor durează mai mult, trebuie să petreceți doar 9 minute pentru a încărca aparatul – o economie de timp bine meritată de 51 de minute!

Spălatul vaselor în mașină vă economisește până la 3 zile de liniște pe an, comparativ cu spălarea manuală: gândiți-vă la weekendul prelungit pe care l-ați putea avea!

Economisiți apă și energie electrică

Renunțați la ideea greșită că spălarea manuală a vaselor economisește apă. De fapt, este adevărat chiar contrariul. Folosirea unei mașini de spălat vase este mult mai eficientă din punct de vedere energetic decât spălarea manuală a vaselor. Mașinile de spălat vase sunt concepute pentru a spăla eficient cu o cantitate minimă de apă – aproximativ zece litri de apă. Spălarea cu mașina de spălat vase este mult mai ecologică decât spălarea manuală (studiu Eurofins 2008):

În medie, pentru un ciclu de spălare, utilizarea unei mașini de spălat vase economisește 70% din apă (35 de litri) în comparație cu spălarea manuală.

Această economie poate ajunge la peste 87% din consumul de apă (90 de litri) și 70% din consumul de energie (1,9 kWh) dacă spălați manual și lăsați apa să curgă continuu.

Bucurați-vă de vase perfect curate

Știați că, pentru a curăța vasele în mod corespunzător, apa trebuie să aibă o temperatură de peste 60°C? Atunci când se spală manual, apa este de obicei la 27,5°C, ceea ce este pur și simplu insuficient de fierbinte. Apa din interiorul unei mașini de spălat vase este încălzită la 70°C, astfel încât vasele nu numai că sunt impecabil de curate, dar sunt și perfect igienizate.

Păstrați vasele și paharele preferate

Este mult mai sigur să spălați vasele fragile în mașina de spălat vase. Atunci când manipulați pahare fragile cu mâinile săpunite în chiuvetă, riscați să le deteriorați sau să le spargeți. Ca să nu mai vorbim de cuțitul pe care l-ai lăsat sub spumă și care te-ar putea răni.

Fă-ți lucrurile mai ușoare!

Odată ce v-ați cumpărat mașina de spălat vase, nu vă puteți imagina cum ar fi să trăiți fără ea. Tot ce trebuie să faceți este să încărcați și să descărcați rapid vasele, datorită unei serii de funcții inteligente care vă permit să optimizați depozitarea în coșuri, să spălați vasele și tigăile fără efort și să eliminați bacteriile de pe ustensilele dvs. Spălarea vaselor în mașina de spălat vase devine o sarcină mult mai ușoară decât să stai la chiuvetă ore întregi în fiecare săptămână!

Ai grijă de mâinile tale!

Gândiți-vă la acele mâini pe care le folosiți în fiecare zi! Pe lângă faptul că economisiți timp, apă și energie și vă bucurați de vase curate fără efort, mâinile dumneavoastră nu mai sunt afectate de apă și de substanțele chimice din detergenți, cum ar fi lichidul de spălat vase sau degresanți. Iar în aceste vremuri în care gelul hidroalcoolic este rege, a da o pauză mâinilor tale va fi o idee perfectă chiar și pentru cea mai sensibilă piele!

Bucurați-vă de o mașină de spălat vase oriunde, chiar și în cele mai mici spații!

Aveți probleme în găsirea unui spațiu pentru o mașină de spălat vase? Doriți ca mașina dumneavoastră de spălat vase să fie cât mai discretă posibil? Suferiți de probleme de spate și vă este teamă să cumpărați o mașină de spălat vase? Știați că există modele cu lățimea de 45 cm și că acestea au toate avantajele modelelor standard de 60 cm? O mașină de spălat vase de 45 cm este soluția pentru a optimiza designul bucătăriei dvs. și pentru a uita de corvoada spălatului. De asemenea, puteți alege o mașină de spălat vase încorporabilă pentru a beneficia de numeroasele sale avantaje în mod discret și chiar să o instalați la înălțime pentru a fi ușor accesibilă în bucătărie. Totul este posibil pentru a vă satisface nevoile!

Alegeți dintr-o gamă variată de mașini de spălat vase

Există o mașină de spălat vase pentru fiecare bucătărie! Fie că sunteți în căutarea unei mașini de spălat vase independente ușor de instalat, a unei mașini de spălat vase încorporate cu un panou de control vizibil sau a unui model complet integrat, ascuns în spatele uneia dintre ușile bucătăriei, există o mașină de spălat vase care să se potrivească nevoilor dumneavoastră și bucătăriei dumneavoastră.

Pentru un acces mai ușor, luați în considerare ridicarea mașinii de spălat vase! Pentru a economisi timp atunci când încărcați și descărcați mașina de spălat vase, sistemul de instalare pe coloană, disponibil la unele modele, vă permite să ridicați aparatul până la 60 cm în înălțime. Acest lucru facilitează accesul la vasele dumneavoastră. Totul este posibil!

Un alt argument! Bucurați-vă doar de vremurile bune!

Mașina de spălat vase permite evitarea mai ușor a întrebării „cine va spăla vasele în continuare?”, care ar putea duce la o ceartă și ar putea strica seara. Toată lumea își pune tacâmurile și farfuriile pe măsură ce merge, iar când vine vorba de golit, este și rândul fiecăruia! Este cheia unei bucătării primitoare, fără vase murdare care să aștepte în chiuvetă, și pentru a păstra doar amintirile frumoase ale gătitului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Cui îi spunem „La mulţi ani” de Sfântul Ilie 2024. Ce nume se sărbătoresc pe 20 iulie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cui îi spunem „La mulţi ani” de Sfântul Ilie 2024. Ce nume se sărbătoresc pe 20 iulie Unul dintre cei mai importanți prooroci din Vechiul Testament, Sf. Ilie este celebrat ca un mare făcător de minuni și aducător de ploi în vreme de secetă. Potrivit tradițiilor, de Sfântul Ilie se manâncă, pentru prima dată, roada […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea