Rămâi conectat

Economie

De ce este o idee mult mai bună să cumperi un aparat cafea cu râșniță pentru boabe (P)

Andreea Ștefan

Publicat

în

Alegerea unui expresor cafea boabe înseamnă adoptarea unui nou mod de a consuma: atât economice, cât și ecologice. Un aparat cafea cu râșniță pentru boabe vă permite să vă bucurați de o cafea proaspăt măcinată în fiecare ceașcă, dezvăluind toată bogăția gustului și mirosul aromelor. Companionul ideal pentru amatorii de cappuccino cremos sau latte macchiatos cremos.

Boabele de cafea sunt cea mai bună opțiune atunci când vine vorba de alegerea formei sub care cumpărăm cafeaua, deoarece cafeaua își pierde foarte repede caracteristicile odată ce a fost măcinată, iar condițiile organoleptice rămân intacte mai mult timp în boabele de cafea decât în cafeaua măcinată. Doar din acest motiv, băutorii de cafea ar trebui să opteze întotdeauna pentru acest tip de cafea. Dar dacă au și un aparat de cafea cu boabe, motivele cresc semnificativ.

Aceste tipuri de expresor cafea boabe sunt cele care, după cum sugerează și numele lor, prepară cafeaua în mod automat. Se macină boabele, se prepară cafeaua, se adaugă spuma de lapte și se reglează toți parametrii, inclusiv temperatura, pe care ați ales-o în prealabil. Acestea au programe prestabilite care pregătesc diferite tipuri de cafea, atât neagră, cât și cu lapte. Acestea sunt aparatele de cafea ideale pentru cei care sunt pretențioși în ceea ce privește gustul și aroma, dar nu au timp să parcurgă întregul ritual de preparare necesar pentru o cafea bună.

Dar ar fi bine să enumerăm și să rezumăm beneficiile pe care le au, astfel încât să puteți evalua dacă este ceea ce aveți nevoie și doriți sau nu.

Cafea proaspăt măcinată

Acesta este unul dintre avantajele acestui aparat cafea. Acesta se folosește cu boabe de cafea, cele pe care le doriți, care sunt măcinate pe loc. Câștigați în gust și aromă, nu numai în băutură, ci și în atmosferă. Cafeaua câștigă în calitate și puteți observa toate nuanțele pe care le are.

Întotdeauna băutura potrivită la momentul potrivit

Datorită programelor care însoțesc aceste tipuri de expresor cafea boabe, puteți fi siguri că veți avea întotdeauna o cafea perfect preparată. La început va trebui să ajustați parametrii după cum vă place, dar odată ce ați găsit locul potrivit, puteți fi siguri că va ieși întotdeauna perfect.

Rețete de cafea la dispoziția dumneavoastră

Sunteți unul dintre acei oameni cărora le place să încerce diferite tipuri de preparare a cafelei? Când ieșiți la restaurant, profitați de ocazie pentru a bea un cappuccino, un macchiato sau un espresso? Acum nu mai trebuie să mergeți la o cafenea pentru a vă bucura de aceste și alte rețete. Un aparat cafea automat are o carte de rețete încorporată și puteți alege tipul de băutură pe care doriți să o serviți.

Puteți alege tipul de cafea pe care să o beți în orice moment

Avantajul de a măcina boabele doar atunci când pregătiți băutura este că puteți alege varietatea pe care o doriți la fiecare preparat. Poate că rețeta ta preferată de cafea de după cină este din Columbia, dar cele pe care le pregătești în fiecare dimineață pe care le preferi sunt din Costa Rica. În plus, veți putea vedea boabele și veți vedea cât de bine arată.

Mai ecologic și mai ieftin decât aparatele de cafea cu capsule

În ultimii ani, capsulele de cafea au devenit foarte la modă pentru cei care doresc doar o ceașcă de cafea și se grăbesc. Dar nu sunt cele mai ecologice. Cele mai multe dintre ele nu pot fi reciclate, deoarece recipientul este din aluminiu sau plastic, iar zațul de cafea rămâne în interior. Toate aceste deșeuri au nevoie de mulți ani pentru a dispărea.

Îți cumperi boabele de cafea de unde vrei tu

În cazul unui aparat cafea cu capsule, sunteți oarecum dependent de cumpărarea de rezerve de la mărcile fiecărui aparat cafea sau de la câteva care pot fi compatibile. Companiile însele au făcut acest lucru astfel încât, pe lângă cumpărarea aparatului de cafea, care poate fi ieftin, trebuie să cheltuiți periodic bani pentru a cumpăra capsule. Cu un expresor cafea boabe poți să cumperi ce cafea vrei tu.

sursa foto: emag.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

Coduri de reduceri pentru haine fitness – economisește fără a compromite stilul (P)

Andreea Ștefan

Publicat

în

Să îmbrățișăm un stil de viață activ nu înseamnă doar să ne menținem corpul în formă, ci și să ne îngrijim sănătatea mintală și fizică în moduri care ne încântă. Știu că și pe tine te preocupă să găsești echipamentele potrivite pentru activitățile sportive, dar te asigur că poți face acest lucru fără să-ți golești […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea