Rămâi conectat

Curier Județean

De ce este important să alegeți un service auto autorizat: Precizările Registrului Auto Român

Bera Larisa

Publicat

în

De ce este important să alegeți un service auto autorizat: Precizările Registrului Auto Român

Registrul Auto Român (RAR) subliniază importanța alegerii unui service auto autorizat, evidențiind câteva motive esențiale pentru care atelierele improvizate nu sunt cea mai bună opțiune. Pentru a obține autorizația tehnică, un service auto trebuie să îndeplinească criterii stricte de dotare, documentație tehnică și personal calificat. Aceste condiții sunt evaluate printr-un audit de autorizare și supraveghere, asigurând standarde ridicate de calitate și siguranță.

Citește și: Controale de amploare ale ANAF firmele care fac ITP: Ce nereguli au descoperit inspectorii

Repararea vehiculului într-un atelier neautorizat poate avea consecințe grave, inclusiv riscuri pentru siguranța personală și costuri suplimentare neașteptate. În plus, problemele întâmpinate la un astfel de atelier pot fi dificil de rezolvat și, în multe cazuri, necesită intervenția instanței. Pentru a evita aceste situații, RAR a implementat metoda concilierii pentru rezolvarea litigiilor, care poate fi consultată pe pagina oficială a RAR.

Mai mult, lucrările efectuate în afara rețelei de ateliere autorizate pot duce la pierderea garanției vehiculului sau a componentelor achiziționate. Prin urmare, pentru a vă asigura că vehiculul dumneavoastră beneficiază de cele mai bune servicii și rămâne în conformitate cu garanția, este recomandat să apelați la un service autorizat de Registrul Auto Român. Lista atelierelor autorizate este disponibilă pe site-ul oficial al RAR.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Conducere nouă la Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice (AJFP) Alba: Elena Nicoleta Curta, noul șef al instituției

Ziarul Unirea

Publicat

în

Conducere nouă la Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice (AJFP) Alba: Elena Nicoleta Curta, noul șef al instituției Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice (AJFP) Alba are începând de astăzi, 8 august 2024, o nouă conducere, noul sef al instituției fiind Elena Nicoleta Curta. Elena Nicoleta Curta exercită funcţia de şef administratie la Administraţia Judeţeană a Finanţelor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea