Rămâi conectat

Curier Județean

De astăzi până duminică, Târgul de Handmade şi Vintage la Alba Mall: Antichităţi, produse unicat şi accesorii

Dragoş Suciu

Publicat

în

Alba Mall vă invită în acest weekend în….. trecut. În vremea când fiecare pagină de carte însemna o pagină de viaţă, când un tablou era proiecţia unui vis frumos, când obiectele aveau şi dădeau personalitate. Trecutul înseamnă amintiri. Iar amintirile frumoase sunt tot ceea ce ne rămâne din trecut, în lupta lui permanentă cu prezentul şi în aşteptarea unui viitor greu de desenat. Vino la Târgul Târgul de Handmade şi Vintage la Alba Mall în perioada 13 – 15 septembrie.

Expozanţi şi producători de articole handmade,  comercianţi de antichităţi dar şi vânzători de modă veche, din toată ţara, vor veni în oraşul Marii Uniri pentru a-şi “etala” obiectele. Timp de trei zile,  colecţionarii de obiecte vechi şi pasionaţii de bijuterii şi accesorii handmade vor putea admira şi achiziţiona produse unicat, confecţionate handmade însă, poate cel mai important, lucrate cu suflet şi purtând fiecare o poveste.

“Numărul de mare de expozanţi de la ediţiile anterioare şi devotamentul albaiulienilor pentru astfel de evenimente sunt cele mai bune argumente pentru ca şi ediţia de anul acesta să fie cel puţin la acelaşi nivel. Aşadar, pentru nostalgici şi deopotrivă colecţionari , Vintage Weekend Alba Mall este un reper solid, în care apreciem “trecutul” în formele sale cele mai prezente. Un motiv de încântare, un bun prilej de a explora trecutul, dar şi o ocazie de a oferi celor dragi şi deosebiţi piese de colecţie, purtând o singură etichetă: vintage”, transmit organizatorii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Un bărbat din Alba care vindea droguri de mare risc minorilor, condamnat la 9 ani de închisoare

Unirea Ziarul

Publicat

în

Un bărbat din Alba care vindea droguri de mare risc minorilor, condamnat la 9 ani de închisoare Acesta mai este judecat și pentru act sexual cu un minor și pornografie infantilă Un tânăr de 28 de ani, din comuna Cergău, a fost condamnat la 9 ani de închisoare pentru trafic de droguri, actr sexual cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea