Rămâi conectat

Curier Județean

DE 1 MARTIE: Mărţişoare personalizate, cadou de la Alba Mall. Trimite o FOTOGRAFIE cu tine şi o primeşti înapoi sub formă de MĂRŢIŞOR

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Alba Mall a pregătit un cadou special de primăvară pentru albaiulieni şi nu numai. De 1 martie, centrul comercial oferă clienţilor săi cea mai frumoasă amintire. Este vorba despre mărţişoare personalizate (fotografii-mărţişor). Cei care doresc o astfel de amintire pot trimite fotografii până miercuri, 26 februarie, pe adresa de mail a mall-ului, şi le vor primi înapoi sub formă de mărţişor. Acestea vor fi expuse sâmbătă, 1 martie, în centrul comercial.

Citește și: Mesaje de 1 martie • Mesaje de Mărţişor • Mesaje de primăvară, SMS -uri, felicitări şi urări frumoase pe care le puteţi trimite odată cu venirea primăverii

 Mărţişorul poate fi dăruit, în semn de respect şi apreciere, tuturor  persoanelor îndrăgite, fie că sunt mame, colegAlba Mall 1 martiee, prieteni sau rude. Alba Mall te ajută să oferi cel mai frumos mărţişor de 1 martie celor dragi.

 „Faceţi-vă o poză iar noi v-o transformăm în cea mai frumoasă amintire de 1 martie. Singurul zâmbet din univers mai frumos decât al tău e al copilului tău! Trimite-ne o poză cu tine şi mica ta comoară şi pe 1 martie o vei primi înapoi sub formă de MĂRŢIŞOR!!!”, transmit reprezentanţii mall-ului.

 Fotografia trebuie să fie tip portrait, de calitate bună. Aceasta poate fi trimisă pe adresa de e-mail: [email protected], până, miercuri, 26 februarie.

Citește și: MESAJE de 8 MARTIE, Ziua Femeii. Urări, felicitări, SMS-uri pentru femeile din viața voastră: mame, iubite, colege sau profesoare

 Sâmbătă, 1 martie, de la ora 18:00, toate fotografiile-mărţişor vor fi expuse în cadrul unei expoziţii în centrul comercial. Veţi pleca acasă cu poza-mărţişor şi cu simpla bucurie de a celebra primăvara împreună cu cei pentru care trăiţi şi-i preţuiţi.

 Alba Mall – locul în care amintirile prind contur.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea