DE 1 MARTIE: Mărţişoare personalizate, cadou de la Alba Mall. Trimite o FOTOGRAFIE cu tine şi o primeşti înapoi sub formă de MĂRŢIŞOR

Alba Mall 1 martieAlba Mall a pregătit un cadou special de primăvară pentru albaiulieni şi nu numai. De 1 martie, centrul comercial oferă clienţilor săi cea mai frumoasă amintire. Este vorba despre mărţişoare personalizate (fotografii-mărţişor). Cei care doresc o astfel de amintire pot trimite fotografii până miercuri, 26 februarie, pe adresa de mail a mall-ului, şi le vor primi înapoi sub formă de mărţişor. Acestea vor fi expuse sâmbătă, 1 martie, în centrul comercial.

 Mărţişorul poate fi dăruit, în semn de respect şi apreciere, tuturor  persoanelor îndrăgite, fie că sunt mame, colege, prieteni sau rude. Alba Mall te ajută să oferi cel mai frumos mărţişor de 1 martie celor dragi.

ELIT

 „Faceţi-vă o poză iar noi v-o transformăm în cea mai frumoasă amintire de 1 martie. Singurul zâmbet din univers mai frumos decât al tău e al copilului tău! Trimite-ne o poză cu tine şi mica ta comoară şi pe 1 martie o vei primi înapoi sub formă de MĂRŢIŞOR!!!”, transmit reprezentanţii mall-ului.

 Fotografia trebuie să fie tip portrait, de calitate bună. Aceasta poate fi trimisă pe adresa de e-mail: office@mallalba.ro, până, miercuri, 26 februarie.

Mihail David - 2020

 Sâmbătă, 1 martie, de la ora 18:00, toate fotografiile-mărţişor vor fi expuse în cadrul unei expoziţii în centrul comercial. Veţi pleca acasă cu poza-mărţişor şi cu simpla bucurie de a celebra primăvara împreună cu cei pentru care trăiţi şi-i preţuiţi.

 Alba Mall – locul în care amintirile prind contur.

Alexandra MATEȘ

Email: ale_mates@yahoo.com
Tel: 0722.661.325

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...