Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Daniel Negrea, fost primar în Zlatna, s-a înscris la concursul pentru funcția de director adjunct al ITM Alba

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Daniel Negrea (PNL), fost viceprimar și primar al orașului Zlatna, în perioada 2000-2002, respectiv 2002-2004, s-a înscris la concursul pentru ocuparea funcței de inspector șef adjunct în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă al județului Alba (ITM).

Concursul este programat pentru data de 3 iulie și este organizat la București de către Agenția Națională a Funcționarilor Publici (ANFP).

Negrea este membru PNL doar din anul 2007, iar în 2008 a fost candidatul liberalilor la funcția de primar al orașului, acesta fiind înviins atunci de actualul primar Silviu Ponoran.

Liberalul are 53 de ani, este casatorit, are doi copii si este de profesie inginer mecanic. A mai ocupat funcția de manager la Spitalul Orasenesc Zlatna.

Deși reprezentanții partidelor politice aflate la putere afirmă neîncetat că ei nu susțin anumite persoane pentru ocuparea funcțiilor publice de conducere ale instituțiilor deconcentrate, repetând că oricine îndeplinește condițiile are dreptul să se înscrie la concurs, iată că mereu, doar membrii acestor partide participă și câștigă funcțiile. De cele mai multe ori la examenele organizate de ANFP concurența este nulă, participând  doar câte un singur candidat, cum a fost în cazul OIR POS DRU Alba Iulia, AJOFM Alba, DSV Alba, etc.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea