Rămâi conectat

Economie

Daniel Funeriu, propune o soluție radicală: 10.000 de euro din fonduri europene pentru fiecare nou-născut

Ziarul Unirea

Publicat

în

Daniel Funeriu propune o soluţie radicală: fiecare nou-născut ar trebui să primească 10.000 de euro din fonduri europene, cu anumite condiţii. Acest lucru, consideră el, ar rezolva problema natalităţii, pe care o consideră prioritară în România.

„Primul lucru care trebuie făcut în România: acordarea a 10.000 de Euro din fonduri europene pentru fiecare nou-născut, cetățean român, dacă mama şi tatăl copilului au rezidat efectif în România în ultimii trei ani. Dacă natalitatea rămâne cum e acum orice facem e frecție la picior de lemn”, scrie Funeriu pe Facebook.

În România, în 2018,  s-au născut cei mai puțini copii din ultima jumătate de secol, potrivit datelor oficiale publicate de Edupedu.ro. De la decretul dat în 1966 de Nicolae Ceaușescu, nu s-au mai născut atât de puțini copii într-un singur an la noi în țară. Potrivit datelor oficiale ale Institutului Național de Statistică (INS), în primele 11 luni ale anului 2018 s-au născut doar 173.936 de copii.

Sursa: stiripesurse.ro

Foto: facebook/DanielPFuneriu


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

România umilită de Bulgaria. Inflația la vecini a ajuns la 3% în timp ce țara noastră conduce topul exploziei în UE

Unirea Ziarul

Publicat

în

România umilită de Bulgaria. Inflația la vecini a ajuns la 3% în timp ce țara noastră conduce topul exploziei în UE Rata anuală a inflaţiei în Bulgaria a încetinit în martie la 3%, de la 3,3% în luna precedentă, ajungând la cel mai redus nivel din iulie 2021, arată datele publicate luni de Institutul Naţional […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea