Rămâi conectat

Economie

Dacă doriţi să deveniţi ofiţer de informaţii

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În vederea completării efectivelor de ofiţeri de informaţii operativi şi ofiţeri de informaţii analişti, Serviciul Român de Informaţii organizează, în anul 2011, prin Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul”, concurs de admitere la următoarele forme de învăţământ:
1. Studii universitare de licenţă, în cadrul Facultăţii de Informaţii, cu examene în perioada 18 – 24. 07.2011 pentru specializările: „Psihologie – informaţii” şi „Studii de securitate şi informaţii”.
Cifra de şcolarizare, pentru seria 2011-2014, este de 15 locuri la prima specializare (12 locuri băieţi şi 3 locuri fete), respectiv 15 locuri pentru a doua specializare (9 locuri băieţi şi 6 locuri fete).
Durata studiilor este de 3 ani şi se adresează absolvenţilor de liceu, cu diplomă de bacalaureat, în vârstă de până la 23 ani, împliniţi în anul organizării concursului, care îndeplinesc condiţiile de înscriere, sunt apţi din punct de vedere medical şi psihologic şi acceptă să lucreze, după finalizarea studiilor, în unităţile unde vor fi repartizaţi, conform nevoilor Serviciului.
2. Studii universitare de masterat, în specializările: „Intelligence şi securitate naţională” şi „Analiză de Intelligence”, cu examene în perioada 3 – 4.09.2011. Candidaţii declaraţi admişi vor fi încadraţi în Serviciul Român de Informaţii, urmând ca prin cursul menţionat să dobândească competenţele profesionale necesare exercitării atribuţiilor de ofiţeri de informaţii operativi, respectiv ofiţeri de informaţii analişti.
Cifra de şcolarizare, pentru seria 2011 – 2013, este de 25 de locuri la prima specializare (18 locuri bărbaţi şi 7 locuri femei), respectiv 10 locuri pentru a doua specializare (5 locuri bărbaţi şi 5 locuri femei).
Oferta se adresează exclusiv absolvenţilor învăţământului superior, cu examen de licenţă sau de diplomă, în vârstă de cel mult 32 de ani, împliniţi în anul organizării concursului, care îndeplinesc condiţiile pentru încadrare în Serviciul Român de Informaţii în calitate de ofiţeri, sunt apţi din punct de vedere medical şi psihologic, buni cunoscători ai unei limbi străine şi care acceptă, după terminarea studiilor, să lucreze în unităţile unde vor fi repartizaţi, conform nevoilor Serviciului.
În situaţia în care candidaţii au mai urmat o formă de pregătire similară, cu suportarea cheltuielilor de la bugetul de stat, trebuie să se angajeze că vor achita taxele de şcolarizare în cuantumul stabilit de Senatul Academiei, dacă vor fi declaraţi „Admis”.
Înscrierile pentru participarea la concursurile menţionate se fac, în perioada 31 ianuarie – 25 februarie 2011, la sediul Direcţiei Judeţene de Informaţii Alba, pentru candidaţii cu domiciliul pe raza judeţului Alba.
***
Detalii suplimentare privind condiţiile de înscriere, pentru fiecare dintre formele de învăţământ menţionate, probele de concurs, modul de desfăşurare a acestora şi statutul celor admişi, se pot obţine la sediul Direcţiei Judeţene de Informaţii Alba, telefon 0258-802920 sau de pe site-ul Serviciului Român de Informaţii: www.sri.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

IMM PLUS 2024 – schema de ajutor de stat: Sumele alocate pe programe și cum se acordă sprijinul

Unirea Ziarul

Publicat

în

IMM PLUS 2024 – schema de ajutor de stat: Sumele alocate pe programe și cum se acordă sprijinul Schema de ajutor de stat IMM PLUS și a componentelor acesteia: IMM ROMÂNIA PLUS, AGRO PLUS, IMM PROD PLUS. CONSTRUCT PLUS, INNOVATION PLUS și RURAL PLUS, valabilă până la 30 iunie 2024. a fost apbrobată prin OUG […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea