Rămâi conectat

Actualitate

Cutremur PUTERNIC de magnitudinea de 5,0 grade, noaptea trecută, în zona seismică Vrancea

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

România a fost zguduită puternic de un cutremur cu magnitudinea de 5,0 grade care s-a produs în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă în zona seismică Vrancea / Galaţi, la adâncimea de doar 23 de kilometri.

Cutremurul s-a produs sâmbătă la ora 1.04, în zona seismică Vrancea/Galaţi, la adâncimea de 23 de kilometri, conform Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Seismul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 64 de kilometri nord-vest de Galaţi, 78 de kilometri nord-vest de Brăila, 88 de kilometri sud-est de Bacău, 143 de kilometri sud de Iaşi, 149 de kilometri est de Braşov, 155 de kilometri nord-est de Ploieşti, 162 de kilometri sud-vest de Chişinău, 194 de kilometri nord-est de Bucureşti, 195 de kilometri sud-vest de Tiraspol, 209 kilometri nord-vest de Constanţa.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România

Bogdan Ilea

Publicat

în

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România Duminică noaptea, Departamentul de Stat al Statelor Unite, a publicat un raport privind situația drepturilor omului în România. „Ministerul de Externe” al SUA” a discutat despre relația dintre partidele de guvernământ din România și hărțuirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea