Rămâi conectat

Actualitate

Curtea de Apel Alba Iulia: Pedepse majorate pentru doi tineri acuzați de trafic de minori – Ciprian Vasile Popa și Adrian Nicolae Mihalache au obligat două minore să se prostitueze în parcări din Alba, Hunedoara și Arad

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Curtea de Apel Alba Iulia a dispus, marți, majorarea pedepselor aplicate de Tribunalul Alba pentru Ciprian Vasile Popa și Adrian Nicolae Mihalache, trimiși în judecată pentru trafic de minori.

Potrivit soluției publicate pe portalul instanței, Ciprian Vasile Popa a fost condamnat să execute 6 ani și 8 luni de închisoare (cu 1 an și 8 luni mai mult față de pedeapsa aplicată de Tribunalul Alba) iar Adrian Nicolae Mihalache va executa 8 ani și 8 luni (față de 7 ani conform sentinței inițiale).

Cei doi au fost au fost arestați preventiv în 20 februarie 2013, în urma unei acțiuni a DIICOT Alba Iulia și au fost trimiși în judecată după ce procurorii au stabilit că au obligat două minore să se prostitueze în parcări de pe DN7 – în județele Alba, Hunedoara și Arad.

În urma cercetărilor a rezultat că cei doi tineri, ambii din Orăștie, le agresau și le amenințau pe cele două fete (dintre care una provenea dintr-un centru de plasament) pentru a aduce cât mai mulți bani. Acestea le cereau șoferilor între 30 și 50 de euro (sau între 50 și 100 de lei) pentru o partidă de sex.

De asemenea, anchetatorii au stabilit că Popa și Mihalache îi amenințau și pe șoferi astfel încât aceștia să scoată mai mulți bani din buzunar pentru a plăti serviciile sexuale de care beneficiau.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Bacalaureat 2024 în Alba: Aproape 2.400 de absolvenți de liceu din județ, așteptați sesiunea iunie-iulie la examenului național

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bacalaureat 2024 în Alba: Aproape 2.400 de absolvenți de liceu din județ, așteptați sesiunea iunie-iulie la examenului național Examenul național de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2024, începe luni, 1 iulie, cu proba scrisă la Limba și literatura română. Marți, 2 iulie se va desfășura proba obligatorie a profilului (discipline, în funcție de profil: Matematică și Istorie), […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea