Rămâi conectat

Curier Județean

Cupru Min SA Abrud are un nou Consiliu de Administrație pentru un mandat de 4 ani

Bera Larisa

Publicat

în

Cupru Min SA Abrud are un nou Consiliu de Administrație pentru un mandat de 4 ani

Cupru Min are un nou Consiliu de Administrație numit de Adunarea Generală a Acționarilor pentru un mandat de 4 ani. Cei cinci noi membri sunt: Bogdan Ştefan Chițescu, Adrian Ovidiu Duicu, Iulia Fabian-Mărincean, Marcel Radu și Radu Claudiu Roșca.

Citește și: Cupru Min SA Abrud majorează salariile angajaților cu 800 de lei, urmare a negocierilor cu sindicatul companiei

„Cupru Min le mulțumește pentru activitatea și eforturile depuse foștilor membri ai Consiliului de administraţie, care și-au încheiat mandatul : Lucian Ioan Rus, Ştefan David, Dorel Tomuș, Cristian Bandol și Alexandru Cordoș. Totodată, le urăm succes noilor membri!”, au transmis reprezentanții Cupru Min SA Abrud.

Bogdan Chițescu: Director General adjunct la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene – Programul de Infrastructură Mare; administrator special Remin Baia Mare; economist.

Adrian Duicu: Director la Direcția de Resurse Minerale Neenergetice din Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului; inginer mecanic.

Iulia Fabian-Mărincean: consilier județean Alba, avocată la Mărincean, Henegar și Asociații

Marcel Radu: director de cabinet Secretar de Stat în Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, coordonează Direcția pentru Administrarea Participațiilor Statului; inginer în geologie și geofizică, specialist în geochimie.

Radu Roșca: președinte și director al Fondului de Investiții Transilvania; fost director financiar și membru al CA Cupru Min; economist.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO | Ziua Armatei Române sărbătorită la Sebeș, Lancrăm, Răhău și Ptrești: Ceremonii militare și depuneri de coroane la monumentele eroilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ziua Armatei Române sărbătorită la Sebeș, Lancrăm, Răhău și Ptrești: Ceremonii militare și depuneri de coroane la monumentele eroilor Astăzi, Municipiul Sebeș a omagiat într-un cadru solemn eroii care și-au dat viața pe diferitele câmpuri de bătălie pentru apărarea țării, precum și reprezentanții uneia dintre cele mai importante instituții ale statului: Armata Română. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea