Rămâi conectat

Actualitate

Cupa Ţării Moţilor la şah

Bogdan Presecan

Publicat

în

Miercuri şi vineri oraşul Cîmpeni va găzdui “Cupa Ţării Moţilor” la şah, competiţie inclusă în programul “Zilelor Oraşului Cîmpeni”, manifestare organizată de Instituţia Primarului Oraşului Cîmpeni şi Consiliul Local Cîmpeni şi ajunsă la ediţia a VIII.

Primii care se vor duela pe tabla cu 64 de pătrăţele vor fi elevii. Competiţia acestora este programată miercuri 18 iulie începând cu orele 17.00 la Şcoala cu clasele I-VIII Cîmpeni şi se va desfăşura pe 3 secţiuni: elevi clasele I-IV, elevi clasele V-VIII şi elevi clasele IX-XII. Se vor acorda cupe, medalii şi diplome primilor clasaţi şi premii constând în materiale şahiste tuturor participanţilor. Alături de tinerii pasionaţi de şah din Cîmpeni, sunt aşteptaţi să participe şi elevi din oraşele şi comunele din zona munţilor Apuseni.

Vineri 20 iulie începând cu orele 17.00 în Piaţa Avram Iancu se va desfăşura turneul seniorilor, care este inclus şi în circuitul judeţean de şah rapid “Alba Grand Prix 2012” coordonat de Clubul Municipal de Şah Alba Iulia. La turneu şi-au anunţat participarea mai mulţi şahişti experimentaţi din judeţul Alba, printre care şi Mihnea Costachi (12 ani), multiplu campion naţional, campion european şi campion al Uniunii Europene de juniori. Pentru înscrierea în turneu nu se percepe taxă de participare, iar primii clasaţi vor primii trofee, medalii şi diplome. (M.C.)

foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Intervenție a pompierilor la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia pentru îndepărtarea elementelor de construcție de pe acoperișul clădirii

Bera Larisa

Publicat

în

Intervenție a pompierilor la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia pentru îndepărtarea elementelor de construcție de pe acoperișul clădirii În urma unei furtuni puternice, care a avut loc luni 22 iulie, în jurul orei 16.00, autoscara din cadrul Detașamentului de Pompieri Alba Iulia a fost mobilizată pentru a interveni la Universitatea „1 Decembrie 1918” […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea