Rămâi conectat

Sport

Cupa României, turul întâi, divizionarele terțe din Alba, debut în competiția „KO”, miercuri, 31 iulie | Vezi programul meciurilor

Dan HENEGAR

Publicat

în

Miercuri, 31 iulie, de la ora 17.30, se dispută partidele contând pentru turul întâi al Cupei României, fază în care intră și 3 echipe din Alba, divizionare terțe aflate la primul joc oficial, alături de Viitorul Sântimbru (câștigătoarea fazei regionale) și Industria Galda de Jos (retrogradată din Liga 3 în această vară).

Program:

*Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia. O partidă disproporționată între fostele colege de serie. „Alb-negrii” vin din cantonamentul centralizat din Slovenia și au obiectiv să acceadă în grupele competiției „KO”, în tabăra cealaltă fiind multe necunoscute. Găldenii vor miza pe jucători de la echipa secundă, pentru a bifa acest joc, nu se sție cine e antrenor, nefiind deloc clară perspectiva, punându-se problema retragerii din Liga 4.

*Viitorul Sântimbru – Sănătatea Cluj, la Galtiu. Merituoasa formație condusă de Adrian Bicheși continuă parcursul remarcabil din Cupa României, după ce a luat trofeul fazei regionale în urma succesului dramatic, din prelungiri, 4-3 cu ASF Pogăceaua (Mureș), în inferioritate numerică (eliminate Birk). Este un nou duel cu „virușii verzi” în Cupa României, în urmă cu 8 ani, tot la Galtiu, când Sănătatea Cluj s-a impus cu 2-1.

*Metalurgistul Cugir – ACS Mediaș. Duel între două foste colege în Seria 9, ce și-au împărțit victoriile în sezonul regular al ediției trecute. La Cugir a fost 2-1 pentru gazde, golul victoriei fiind marcat în actul secund de antrenorul Lucian Itu, iar în retur s-a impus nou-promovata (2-0). Medieșenii trec printr-o perioadă de transformări, cu plecări masive de jucători, banca tehnică fiind preluată de Cosmin Vâtcă.

*SR Municipal Brașov – CS Universitar Alba Iulia. Partidă interesantă pe „Tineretului”, cu debutul antrenorului Alin Minteuan la cârma formației universitare, aflate în cantonament centralizat la Săcele. „Stegarii”, la fel la Sănătatea Cluj, au retrogradat din eșalonul terț, dar vor continua în Liga 3, la invitația FRF (pentru a se completa locurile vacante), noul „principal” fiind Liviu Nicolae


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Sport

Sport

Alexandru Pelici, antrenorul CSM Unirea Alba Iulia, despre obiectivele viitoarei stagiuni: „Ne batem pentru Liga 2 și grupele Cupei României”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Alexandru Pelici, antrenorul CSM Unirea Alba Iulia, despre obiectivele viitoarei stagiuni: „Ne batem pentru Liga 2 și grupele Cupei României” După revenirea din stagiul centralizat din Slovenia, divizionara terță CSM Unirea Alba Iulia mai are în față o lună până la debutut viitoarei ediții din Liga 3, sezon în care „alb-negrii” au ca obiectiv promovarea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea