Rămâi conectat

Curier Județean

Cupa „Moş Crăciun Europa” o bucurie pentru copiii fotbalişti

Dan HENEGAR

Publicat

în

Sâmbătă s-a desfăşurat la baza sportivă Drâmbar (Alba Iulia) prima ediţie a Cupei „MOŞ CRĂCIUN EUROPA” la minifotbal pentru copii în vârstă de până la 10 ani. Europa este un brand care se adresează tuturor iubitorilor de fotbal din judeţ cu dorinţa de a transpune această strategie de implicare în sport şi în mod special fotbal, chiar şi la nivel regional.
Este un prim demers care a prins foarte bine, s-a bucurat de un real succes din partea copiilor, micuţi dornici de implicare în fenomen ce au contribuit din plin la reuşită şi din acest motiv acţiunea se va permanentiza în fiecare an.
 Pentru prima ediţie  (sub îndrumarea profesorilor Neluţu Popa şi Vasile Mirel) s-a efectuat o tragere la sorţi în ceea ce priveşte componenţa echipelor, alegându-se această opţiune pentru a exista un echilibru între vârste (2001-2005), prezentându-se copii din Alba Iulia, Sebeş, Zlatna, Cricău, Crăciunelu de Jos. Au rezultat 8 formaţii: Şoriceii Isteţi, Lupii Albaştri, Marmotele Gri, Cercetaşii, Urşii Roşii, Coioţii Argintii, Motanii Albi şi Vulturii Negrii (împărţite în două grupe). În ultimul act s-a impus echipa Motanii Albi, victorie cu 5-0 în faţa formaţiei Lupii Albaştrii. Lotul echipei câştigătoare a fost format din Adi Nenulescu (Crăciunelu de Jos), Andrei Moldovan (Alba Iulia), Marius Miclea (Cricău), Mihai Chifor (Zlatna) şi Paul Dani (Crăciunelu de Jos) – ultimul un copil extrem de talentat ce a cucerit şi titlul de golgheter al acestei ediţii.
Moş Crăciun împreună cu colaboratorii, Crăciuniţa şi Spiriduşul au înmânat diplome, şi în plus pentru locul întâi – câte un set de echipament de joc  şi dulciuri; pentru locul doi – câte o minge de fotbal plus dulciuri; pentru locul 3 echipa Coioţii Argintii – cate o căciulă sport plus dulciuri. Un pemiu special a fost acordat golgeterului Paul Dani – ce a constat într-o minge de fotbal. Toti ceilalţi copii participanţi au primit de la Moş Crăciun diplome şi dulciuri.

Dan HENEGAR
Liviu COACĂZĂ, CS Europa Alba Iulia
Foto Laurenţiu CERNAT


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Apa potabilă, raționalizată în continuare în mai multe localități din județul Alba. PROGRAMUL de întrerupere a fost actualizat. Precizările APA CTTA

Ziarul Unirea

Publicat

în

Apa potabilă, raționalizată în continuare în mai multe localități din județul Alba. PROGRAMUL de întrerupere a fost actualizat. Precizările APA CTTA Apa potabilă va fi raționalizată în continuare în mai multe localități din județul Alba. Având în vedere temperaturile foarte ridicate din aceste zile și implicit consumul mare de apă potabilă, SC APA CTTA SA […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea