Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Cum va fi VREMEA până în 3 decembrie. Prognoza meteo în Transilvania și la munte, pe două săptămâni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a publicat luni prognoza meteo pentru perioada 20 noiembrie – 3 decembrie 2017, în toate regiunile țării. Potrivit meteorologilor, regimul termic se va încadra, în general, în mediile normale ale perioadei la nivelul întregii țări, însă ploile vor fi din ce în ce mai prezente începând cu data 26 noiembrie, în funcție de regiune.

În Transilvania, la începutul intervalului de prognoză regimul termic va fi caracterizat de valori ale temperaturilor maxime de 4…6 grade și minime în jurul a 0 grade, în medie regională. Apoi, vremea se va încălzi, iar între 23 și 26 noiembrie vor fi valori diurne de aproximativ 12 grade și nocturne de 4 grade. Pe 27 noiembrie regimul termic va marca o ușoară scădere, astfel încât până pe 30 noiembrie, media maximelor va fi de 10…12 grade, iar a minimelor de 3…4 grade, cu o nouă tendință de scădere, cu alte 2…3 grade, în primele zile ale lunii decembrie.

Probabilitatea pentru precipitații va fi mai mare în primele zile ale intervalului, dar mai ales pe 21 noiembrie când acestea se pot semnala pe arii mai extinse. Ulterior, precipitații la nivel local se vor semnala temporar după data de 26 noiembrie până la sfârșitul perioadei de prognoză, acestea urmând a fi mai frecvente în perioada 29 noiembrie — 3 decembrie.

La munte, la începutul primei săptămâni, valorile termice diurne vor fi, în medie, de—4…-2 grade, iar cele nocturne în jurul a—8 grade. În intervalul 22-25 noiembrie va fi o creștere a temperaturii aerului până la medii ale maximelor de 4…5 grade și ale minimelor de—2…-1 grad. În cea de-a doua săptămână variațiile termice nu vor fi semnificative, media regională a valorilor diurne va fi de 2…4 grade, iar a celor nocturne de—3…-2 grade.

Vor fi precipitații mai ales în primele zile ale intervalului și după data de 26 noiembrie. (A.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea