Rămâi conectat

Actualitate

Cum va fi vremea până în 17 august 2020. Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni

Ziarul Unirea

Publicat

în

ANM anunță că, în această perioadă, valorile termice se vor situa ușor sub cele specifice acestei perioade în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile nordice și nord-vestice. Excepție va face sud-estul teritoriului, unde temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Săptămâna 20.07.2020 – 27.07.2020

Regimul pluviometric va fi în general deficitar în regiunile extracarpatice, iar în cele centrale, sud-vestice și local la munte, va fi excedentar. În rest, cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele nromale pentru această perioadă.

Temperaturile medii ale aerului se vor situa în general în jurul celor specifice pentru această săptămână, posibil ușor mai coborâte, local, în regiunile intracarpatice, dar și ușor mai ridicate în sud-est.

Săptămâna 27.07.2020 – 03.08.2020

Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi local excedentare în extremitatea de nord-vest a țării, iar în restul teritoriului vor fi deficitare, mai ales în regiunile sud-vestice.

Săptămâna 03.08.2020 – 10.08.2020

Temperatura medie a aerului va avea valori ce se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval, în toate regiunile, posibil ușor mai coborâte în nord-vest, dar și ușor mai ridicate în sud-est.

Cantitățile de precipitații vor fi local excedentare în regiunile centrale și nord-vestice, dar și ușor deficitare în regiunile sudice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Săptămâna 10.08.2020 – 17.08.2020

Valorile termice se vor situa ușor peste cele specifice acestei săptămâni local în regiunile sudice și sud-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Regimul pluviometric estimat pentru această perioadă va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, pe întreg teritoriul României.

Instabilitate atmosferică

Reamintim că ANM a anunțat, pentru astăzi, că majoritatea regiunilor din ţară se vor afla sub o informare de instabilitate atmosferică accentuată, valabilă până miercuri dimineaţa.

Prognoza de specialitate arată că, în intervalul 21 iulie, ora 12:00 – 22 iulie, ora 10:00, în regiunile nordice, centrale, precum şi în zona de munte vor fi averse cu caracter torenţial, însoţite de descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului şi, posibil, vijelii şi grindină.

Cantităţile de apă vor depăşi 20 – 25 l/mp şi, pe arii restrânse, 30 – 35 l/mp.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea