Rămâi conectat

Ştirea Ta

Cum să te îngrijeşti pe timpul rece

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

În anotimpul rece pielea este mai sensibilă şi are nevoie de mai multă protecţie. Din cauza expunerii la temperaturi scăzute, pielea corpului şi a feţei, părul, unghiile şi mâinile trebuie mult mai bine îngrijite.
lPentru mâini – Foloseşte un scrub cu zaţ sau cafea măcinată şi ulei de măsline aproximativ de 2 ori pe săptămână şi o mască hidratantă făcută dintr-un cartof fiert şi 2 linguri de smântână.
lPentru păr – Aplică săptămânal fie o mască compusă din ou şi ulei de măsline, fie o mască obţinută dintr-un ou şi 2 linguri de gaz. Gazul are o influenţă benefică asupra părului, reducând căderea sa şi ajutând la regenerarea firului de păr. De asemenea, înainte de baie, poţi aplica pe suprafaţa firului de păr zaţ de cafea sau, pentru un plus de strălucire te poţi clăti cu oţet.
lPentru corp – Foloseşte un scrub cu ulei de măsline şi zaţ de cafea (sau cafea/târâţe/mălai) pentru a elimina celulele moarte, dar şi pentru a scoate la suprafaţă firele de păr. Ulterior, după duş, aplică ulei de măsline pe suprafaţa corpului şi lasă-l să acţioneze asupra pielii pentru aproximativ 15 minute.
lPentru faţă – Aplică un scrub cu ulei de măsline şi zaţ de cafea/cafea/ mălai/tărâţe sau mălai şi miere de albine. Şi masca pe bază de ou poate fi însă la fel de eficientă.
lPentru unghii – Pentru unghii frumoase şi strălucind de sănătate, tratamentul pe bază de ulei de ricin, ulei de măsline sau vitamina A timp de 10 zile consecutiv poate face minuni.
lPentru călcâie – Foloseşte unul din scrub-urile menţionate mai sus, combinându-l cu crema hidratantă pe care o foloseşti în mod frecvent.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA | Mai multe oi, la plimbare printre mașini în Alba Iulia: Șoferii, încurcați de mioarele speriate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mai multe oi, la plimbare printre mașini în Alba Iulia: Șoferii, încurcați de mioarele speriate Mai multe mioare speriate i-au încurcat miercuri după-masa pe șoferii care au avut drum în Alba Iulia, în zona intersecției de la Stadion Cetate. Citește și: FOTO ȘTIREA TA | Dilemă în trafic la Alba Iulia: Două indicatoare rutiere care […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea