Rămâi conectat

Ştirea zilei

Cum arată ştrandul de la Schit din Alba Iulia – FOTO

Ziarul Unirea

Publicat

în

Strand Schit Alba Iulia22Baza de agrement de la Schit nu a fost renovată nici pentru acest sezon estival, la fel cum probabil nu a fost reabilitată de când s-a deschis, însă de această dată este mai lesne de înţeles decizia celor care deţin puterea de a nu face îmbunătăţiri la singurul ştrand aflat în administrarea Primăriei, pentru că, de la anul, se doreşte deschiderea unui ştrand modern în spatele Bazinului Olimpic.

Acest lucru nu ne-a oprit pe noi, redactorii ziarului Unirea să realizăm câteva imagini pentru a vă arăta unde vă puteţi răcori, în sezonul care trebuie să înceapă. Baza de agrement are două piscine, una pentru copii, alta pentru adulţi şi probabil mari modificări nu se vor realiza, în afară de tuns iarba.

Reprezentanţii Primăriei Alba Iulia nu au dat o dată certă în care va fi deschis, dar amintim că anii trecuţi, prima zi de „bălăceală” era între 1-15 iunie. Dacă îmbunătăţiri nu s-au făcut probabil nici preţurile nu se vor modifica, 1,5 lei pentru elevi şi studenţi, respectiv 3 lei pentru adulţi.

Ştrandul din Alba Iulia, preferat pentru un singur motiv – totul este ieftin.

[nggallery id=1651]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Un srilankez, la slujba din Joia Mare la Catedrala Romano-Catolică ”Sfântul Mihail” din Alba Iulia: ”În fiecare duminică vin să mă rog lui Dumnezeu, cum făceam acasă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un srilankez, la slujba din Joia Mare la Catedrala Romano-Catolică ”Sfântul Mihail” din Alba Iulia: ”În fiecare duminică vin să mă rog lui Dumnezeu, cum făceam acasă” Joia mare la catolici l-a găsit pe un bărbat din Sri Lanka la Catedrala Romano-Catolică ”Sfântul Mihail” din Alba Iulia. Acesta a participat la slujba și ritualul ”spălării […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea