Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Actualitate

Cum a fost cerută în căsătorie soția lui George Simion: „Ne-a oprit poliția și mi-a dat inelul”

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Cum a fost cerută în căsătorie soția lui George Simion: „Ne-a oprit poliția și mi-a dat inelul”

Liderul AUR, George Simion și Ilinca Munteanu au făcut cununia civilă, iar proaspăta soție a explicat cum a fost cerută de nevastă.

Cei doi erau în mașină și au fost opriți de poliție. Polițistul era vorbit cu George Simion, iar în loc de vreo sancțiune i-a spus că liderul AUR are ceva să îi ofere, iar Simion a scos inelul de logodnă.

„A fost „un moment inedit. Dacă vine de la George n-are cum să fie altceva. Eram pe drum spre Bacău și ne-a oprit poliția, ne-a cerut buletinele. Eu filmam pentru că am crezut că se întâmplă ceva rău și trebuia să avem dovezi.

Polițistul zice: ‘Domnișoara Ilinca?’. Zic ‘Da?’. ‘Domnul George Simion are un cadou pentru dumneavoastră’. Și a scos inelul și atunci, vă dați seama, a fost o bucurie imensă“, a povestit viitoarea soție a liderului AUR, pentru Click.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

28-30 septembrie 2024 | COD GALBEN de INUNDAȚII pe mai multe râuri din Alba: Posibile viituri în mai multe zone din județ

Ziarul Unirea

Publicat

în

28-30 septembrie 2024 | COD GALBEN de INUNDAȚII pe mai multe râuri din Alba: Posibile viituri în mai multe zone din județ Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor a emis vineri, 27 septembrie 2024, o avertizare cod galben de inundații, valabilă în intervalul 28.09.2024 ora 18:00 – 30.09.2024 ora 24:00, pe mai multe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea