Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Cum a ajuns Grindeanu într-o oră și jumătate la Alba Iulia, din Timișoara? A „călcat-o”?

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cum a ajuns Grindeanu într-o oră și jumătate la Alba Iulia, din Timișoara? A „călcat-o”?

În cadrul unui eveniment care a avut loc la Casa de Cultura a Studenților din municipiul Alba Iulia în cursul zilei de astăzi, 11 februarie, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, s-a lăudat cu o „performanță” greu de egalat.

Acesta a transmis faptul că a parcurs distanța dintre Timișoara și Alba Iulia într-o oră și 30 de minute, în condițiile în care între aceste două localități sunt 220 de kilometri.

Mai mult, din această distanță, 12 kilometri sunt reprezentați de drumul național care trece prin trei localități, anume Margina – Coșava – Coșevița, unde viteza maximă este de 50km/oră, deoarece porțiunea respectivă din autostrada A1 nu este încă finalizată.

CITEȘTE ȘI: Îngrijire la DOMICILIU în Alba Iulia, pentru vârstnici. Ministrul Muncii, despre colaborarea cu Primăria Alba Iulia: „Probabil nu crede domnul primar în aceste măsuri”

Astfel, mergând cu viteza legală, era imposibil ca ministrul să ajungă într-o oră și 30 de minute de la Timișoara la Alba Iulia, fiind necesară o viteză de peste 150km/oră.

Nici dacă toată autostrada era finalizată în acest moment, ministrul nu putea să parcurcă distanța Timișoara-Alba Iulia, cu viteza legală, în 90 de minute.

Dacă nu s-a lăudat, ținând cont de porțiunea de autostradă lipsă, se pare că ministrul, sau cel care i-a condus mașina, „a călcat-o”, între cele două localități.

CITEȘTE ȘI: Sorin Grindeanu, despre lucrările la autostrada A10 Sebeş-Turda, ruptă în urma unei alunecări de teren

Mergând cu 130 km/h, în acel timp putea parcurge maxim 208 km, în condițiile în care între Marginea și Holdea, pe o porțiune de 12 km, nu este autostradă.

De asemenea, de menționat este faptul că această întâlnire a fost una cu caracter politic, nefiind astfel nici un motiv să fie utilizat girofarul pentru a se grăbi, dacă acesta a fost cazul.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum trebuie să procedeze românii care dețin două autoturisme sau două proprietăți imobiliare: Legea pe care nu mulți oameni o cunosc

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum trebuie să procedeze românii care dețin două autoturisme sau două proprietăți imobiliare: Legea pe care nu mulți oameni o cunosc Românii care dețin două mașini sau două apartamente, trebuie să știe că vânzarea celei de-a doua mașini sau a celei de-a doua locuințe în decursul aceluiași an calendaristic poate implica costuri suplimentare. Conform unei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea