Rămâi conectat

Actualitate

Cugirul, patria hoților și bătăușilor. Doi tineri reținuți pentru mai multe infracțiuni de distrugere şi furt

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Cugir i-au identificat vineri, 10 mai, pe principalii suspecţi de comiterea mai multor infracțiuni de distrugere şi furt, fapte comise în perioada 7 aprilie – 08 mai 2013.

Potrivit IPJ Alba, “în urma cercetărilor efectuate de poliţişti, a rezultat că la data de 7 aprilie, P.C.A., de 22 de ani, din Cugir, cunoscut cu antecedente penale, a distrus sistemele de închidere de la uşile unui imobil din Cugir, iar la data de 30 aprilie a distrus geamul unui bar din Cugir.

De asemenea s-a stabilit că acesta a participat şi la comiterea, în data de 8 mai, a furtului unui acumulator auto din curtea locuinţei unui cetăţean din Vinerea.

Poliţiştii au stabilit de asemenea, că la comiterea acestor fapte, alături de P.C.A., a participat şi A.D.V., un tânăr de 18 ani din Cugir, care în plus, în noaptea de 29/30 aprilie a sustras mai multe sticle cu băuturi alcoolice dintr-un restaurant din Cugir.

Din cercetări a rezultat că la distrugerea sistemelor de închidere ale imobilului din Cugir a participat şi un minor de 15 ani din Cugir iar la distrugerea geamului barului din Cugir a participat un alt minor de 15 ani, tot din Cugir.

La fapta comisă în noaptea de 29/30 aprilie, de către A.D.V. a participat şi I.I.D., de 24 de ani, din Cugir.

 Prejudiciul cauzat prin faptele celor 5 suspecţi este în valoare de 795 lei, o parte fiind recuperat.

Faţă de P.C.A. şi A.D.V. a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 11 mai 2013, să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă sub aspectul comiterii infracțiunilor de distrugere şi furt calificat.”

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea