Cugireanul Mihai Toader lucrează în bucătăria lui Florin Dumitrescu, juratul de la Masterchef
Mihai Toader: „Sper să fie o colaborare lungă şi frumoasă şi să învăţ cât mai multe de la Chef Florin”
Cugireanul Mihai Toader face paşi mari în carieră, după ce a ocupat locul III la concursul Masterchef. Acesta a ajuns să lucreze în bucătăria juratului Florin Dumitrescu, care încă din timpul concursului a pus ochii pe el. Mihai lucrează acum în restaurantul Goccia din Bucureşti, unde deja îşi petrece aproape tot timpul.
„Despre Mihai Toader ştiam că este un tip mai agitat şi nerăbdător, genul meu de bucătar de tigăi sau grătar. Evoluţia lui din concurs oricum m-a surprins plăcut şi era singurul concurent dintre finalişti pe care aş fi putut să îl angajez, Alex Hora fiind din Oradea, iar Aida trăind în Italia”, a spus chef Florin Dumitrescu.
Mihai Toader, alături de alţi doi concurenţi, Ionuţ Iancu şi Răzvan Oana, au început deja să lucreze în restaurante al căror meniu este semnat de Florin Dumitrescu.
“Răzvan Constantin Oană, băiatul cu ciulinii de mare din preselecţiile de anul acesta, lucrează în Galaţi într-o bucătărie care îmi poartă semnătura, cu două locaţii – pub-ul Union Jack şi restaurantul Flow. În Bucureşti în schimb, Mihai Toader şi Ionuţ Iancu sunt angajaţi la restaurantul Goccia, unde deja îşi petrec aproape tot timpul”, spune Florin.
Chef Florin Dumitrescu povesteşte că după ce a făcut aceste alegeri, spera ca fiecare dintre aceştia să înveţe cât mai mult în bucătărie, astfel încât să poată ajunge să semneze singuri un meniu sau să conducă o bucătărie profesionistă. „Răzvan s-a nimerit să fie în Galaţi în perioada în care am început colaborarea cu cei de acolo. Aveam nevoie de cineva pasionat în bucătărie, de cineva care să fie permanent interesat să se perfecţioneze şi care să îi impulsioneze şi pe ceilalţi.
Mihai Toader era singurul concurent din finală disponibil să trăiască în Bucureşti, aşa că a fost prima opţiune pentru post. Mihai este genul de bucătar rapid, atent la detalii şi care este capabil să tragă de tigăi. Ionuţ Iancu a intrat în atenţia mea din momentul în care am văzut câtă importanţă acordă farfuriilor şi detaliilor din montajele lui. Este genul de bucătar pe care daca îl laşi liniştit să monteze un plating îţi poate scoate nişte farfurii splendide”, a spus chef Florin Dumitrescu despre foştii concurenţi.
“Când chef Florin mi-a propus acest job am acceptat foarte bucuros. Am învăţat foarte multe de la el, începând de la tehnici până la combinaţii de gusturi. Este un bun învăţător. Sper să fie o colaborare lungă şi frumoasă şi să învăţ cât mai multe de la Chef Florin. Sper să îmi aducă experienţa de care am nevoie”, a spus entuziasmat Mihai.
Sursa: gandul.info
Sursa foto: Facebook
Secțiune Știri sub articolul principal
Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI
Știri recente din categoria Monden-Clubbing
Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 20-26 DECEMBRIE 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall
Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 20-26 DECEMBRIE 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Better Man / Better Man: Robbie Williams Avanpremiera Regia: Michael Gracey Cu: Damon Herriman, Steve Pemberton, Alison Steadman, Kate Mulvany, Anthony Hayes, Robbie Williams Gen Film: Biografic, Muzical Durată: 139 min Rating: AP 12 […]
Secțiune Articole Similare
-
Opinii - Comentariiacum 53 de minute
Povestea sau legenda lui Moș Crăciun
-
Curier Județeanacum 23 de ore
Mesaje de Crăciun 2024 în limba italiană, traduse în limba română. Cântece tradiționale de Crăciun în limba italiana
-
Opinii - Comentariiacum 4 zile
Nume care se sărbătoresc de Sfântul Daniel 2024. Viața Sf Daniel și semnificația numelui
-
Curier Județeanacum o zi
Obiceiuri, tradiții și superstiții de Ignat – Ziua sacrificării porcului de Crăciun
-
Opinii - Comentariiacum 4 zile
Mesaje de Sfântul Daniel 2024: URARI, FELICITARI și SMS-uri de LA MULȚI ANI pe care le poți trimite celor dragi
-
Actualitateacum 16 ore
De ce se taie porcul pe 20 decembrie, de IGNAT. Tradiții și obiceiuri