Rămâi conectat

Actualitate

Cugireanul Andrei Murariu – pe podiumul Festivalului International de Sah PRO – LOGOS

Bogdan Presecan

Publicat

în

La  Turnu Severin a avut loc in perioada 3-8 august a..c, prima editie a Fesivalului International de Sah PRO -LOGOS, competitie organizata de primaria municipala in colaborare cu Clubul Sportiv ”Gambitul” din Ploiesti, la care s-au aliniat sahisti din Romania, Ungaria, Ucraina, Republica Moldova, Bulgaria, Serbia si Germania.

Nouă dintre participantii la turneu detin titlul de mari maestri .

Dupa 9 runde jucate intr-un ritm alert si obositor (3 zile cu runde duble ), jucatorul Andrei Murariu (foto), legitimat la Sah Club Cugir a terminat pe locul II cu 6,5 puncte, fiind devansat doar de Konstantin Tarlev din Ucraina care a acumulat 7 puncte. Satisfactia jucatorului cugirean a fost accea ca a fost singurul care l-a invins pe castigatorul turneului  iar rezultatul i-a adus un castig de 3.500 lei si 13 puncte ELO .

Trebuie remarcata si ascensiunea juniorului Alexandru Secheres, tot de la Sah Club Cugir care in  turneul B, a reusit sa realzeze 6,5 puncte, clasandu-se pe locul 6, rezultat ce i-a adus 24 puncte ELO si un premiu de 300 lei.

Constantin PREDESCU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Intervenție a pompierilor la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia pentru îndepărtarea elementelor de construcție de pe acoperișul clădirii

Bera Larisa

Publicat

în

Intervenție a pompierilor la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia pentru îndepărtarea elementelor de construcție de pe acoperișul clădirii În urma unei furtuni puternice, care a avut loc luni 22 iulie, în jurul orei 16.00, autoscara din cadrul Detașamentului de Pompieri Alba Iulia a fost mobilizată pentru a interveni la Universitatea „1 Decembrie 1918” […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea