Rămâi conectat

Actualitate

CUGIR: Tânără cercetată de polițiști după ce a furat un telefon mobil dintr-o discotecă

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O tânără din Orăștie este cercetată de polițiștii din Cugir pentru că a sustras un telefon mobil în timp ce se afla într-o discotecă din oraş.

La data de 4 septembrie, poliţiştii de investigaţii criminale din Cugir au identificat-o pe M.A.A., de 20 de ani, din Orăştie, judeţul Hunedoara ca fiind principala suspectă de comiterea unui furt de telefon mobil comis în noaptea de 9/10 iulie a.c. dintr-o discotecă din Cugir.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că tânăra a profitat de neatenţia unui client al localului şi i-a sustras un telefon mobil evaluat de reclamant la 255 de euro.

Poliţiştii au reușit recuperarea prejudiciului iar faţă de tânără au întocmit actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Pentru ce vehicule NU mai e nevoie de ITP. Ce mașini trebuie să facă ITP-ul la 6 luni – lege adoptată în Parlament

Unirea Ziarul

Publicat

în

Pentru ce vehicule NU mai e nevoie de ITP. Ce mașini trebuie să facă ITP-ul la 6 luni – lege adoptată în Parlament Camera Deputaţilor a adoptat, decizional, proiectul de lege privind aprobarea Ordonanţei Guvernului 3/2024 pentru modificarea unor acte normative din domeniul transportului rutier. Astfel, sunt exceptate de la obligaţia de a efectua inspecţia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea