Rămâi conectat

Curier Județean

Cu Brokerul de Credite economiseşti timp şi bani

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Toţi ne dorim timp şi bani. Poţi să cauţi singur credit dar sacrifici timpul. Să strângi oferte, să le compari, să te documentezi, să strângi hârtii, să explici situaţii, să înţelegi fiecare termen pe numele lui de botez din fiecare bancă, să aştepţi răspunsuri, să dai telefoane, să refaci hârtii şi când crezi că ai terminat poate a apărut o altă ofertă mai bună şi o iei de la început.
Doar prin Kiwi Finance ai şi bani şi timp pentru că noi ne ocupăm de tot până la momentul în care semnezi contractul de credit şi îţi iei banii. În plus îţi garantăm că suntem un filtru ce înlătură deciziile neinspirate.
Oferte de credite sunt multe pe piaţă, peste o mie, cărora băncile le ataşează şi condiţii promoţionale. Însă nu întotdeauna ofertele care sună bine sunt şi cele mai ieftine. Şi dacă nu cunoşti toată piaţa cum ştii că ai găsit creditul cel mai bun? Doar în Alba Iulia există cel puţin 20 de bănci care oferă o gamă largă de creditare pentru clienţi. Cât timp îţi ia să cunoşti ofertele de la toate aceste bănci ca să fii sigur că ai ales cea mai bună variantă de la momentul respectiv? Probabil că cel puţin 10-15 minute de fiecare. În plus nu ai siguranţa că se aprobă dosarul şi nu ţi-ai irosit timpul.
De 8 ani experţii în credite KIWI Finance lucrează zilnic cu toate produsele bancare, calculează costurile creditelor, compară continuu ofertele şi condiţiile de eligibilitate. Te pot ajuta şi pe tine să alegi cea mai bună ofertă şi astfel să economiseşti sume importante de bani, timp şi nervi. În ultimul an, piaţa creditelor a cunoscut o diversificare a modalităţilor de finanţare, prin produse dedicate specificului tranzacţional şi situaţiei financiare individuale. Astfel că alegerea celui mai bun produs bancar poate deveni o adevărată aventură. Motivele alegerii trebuie să ţină seama de mai multe aspecte:
· costuri
· rapiditatea răspunsului de la bancă
· flexibilitatea clauzelor contractuale
· acceptarea unei game variate de câştiguri în calculul veniturilor
· interpretarea istoricului de plată din Biroul de Credit
· acceptarea garanţiilor
· situaţii specifice în istoricul de muncă şi în tipul veniturilor.
GBC Broker de credite este partenerul local al Kiwi Finance. Beneficiezi de consultanţă gratuită şi servicii de calitate, o multitudine de oferte bancare într-un singur loc, oferta salvatoare o afli în maxim 24 ore, economiseşti timp fără să te mai plimbi din bancă în bancă, ai transparenţă maximă legată de costurile şi condiţiile împrumutului, găseşti în noi un sprijin real până la finalizarea dosarului. Cu noi lucrurile sunt extrem de simple pentru că le facem în locul tău.
Andreea Gherman


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea