Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

CSU Rugby Alba Iulia caută noi jucători pentru echipa sa! Studenții UAB, așteptați la înscrieri

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSU Rugby Alba Iulia caută în acest moment ,,fețe noi” pentru echipa sa tânără, în vederea organizării și participării la competițiile sportive de profil.

Astfel, toți studenții Universității ,,1 Decembrie” Alba Iulia sunt așteptați să se înscrie și să participe la selecția organizată de reprezentanții echipei din inima cetății Vauban, chiar dacă nu au mai avut interacțiuni în trecut cu acest sport.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Competițiile sportive sunt programate a fi reluate în cursul anului viitor pentru echipa albaiuliană, oferind astfel timpul necesar formării unei echipe eficiente și unite.

Noii sportivi vor participa în competiții oficiale, după toate standardele impuse de federații, având astfel oportunitatea de a se deosebi prin talent personal, precum și lucru în echipă.

Echipa universitară de rugby în 7 jucători este compusă din studenții Universității ,,1 Decembrie” Alba Iulia și va fi afiliată competițiilor patronate de FRR.

Acesta este un sport cu un nivel extrem de ridicat de activitate fizică și se bazează pe forță, viteză și strategia jucătorilor.

Rugby-ul le oferă adolescenților, și nu numai, o încredere sporită și respect de sine. Acest sport este recunoscut pentru că poate construi caractere puternice. Stimulează curajul, fitness-ul, efortul și spiritul de echipa, aducând la un loc băieți și fete din toate mediile.

Astfel, locul de întâlnire a fost stabilit la stadionul din Oarda, în zilele de luni, miercuri și vineri, de la ora 16:30.

Cotae Cristian, antrenorul echipei, stă la dispoziția oricărui student interesat de acest demers, la numărul de telefon: 0729122957.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

De ce la Paște NU trebuie să urăm ”sărbători fericite” sau ”Paște fericit”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

De ce la Paște NU trebuie să urăm ”sărbători fericite” sau ”Paște fericit”? Un episcop ortodox le-a explicat credincioșilor săi de ce nu se urează „Sărbători fericite!” de Învierea Domnului. Preasfinţitul Ambrozie, episcopul Giurgiului, a vorbit despre „păcatul” pe care-l fac unii credincioși în perioada pascală. „Mulţi dintre dumneavoastră v‑aţi împărtăşit cu trupul şi sângele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea