CSU Rugby Alba Iulia caută noi jucători pentru echipa sa! Studenții UAB, așteptați la înscrieri

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

CSU Rugby Alba Iulia caută în acest moment ,,fețe noi” pentru echipa sa tânără, în vederea organizării și participării la competițiile sportive de profil.

Astfel, toți studenții Universității ,,1 Decembrie” Alba Iulia sunt așteptați să se înscrie și să participe la selecția organizată de reprezentanții echipei din inima cetății Vauban, chiar dacă nu au mai avut interacțiuni în trecut cu acest sport.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Competițiile sportive sunt programate a fi reluate în cursul anului viitor pentru echipa albaiuliană, oferind astfel timpul necesar formării unei echipe eficiente și unite.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Noii sportivi vor participa în competiții oficiale, după toate standardele impuse de federații, având astfel oportunitatea de a se deosebi prin talent personal, precum și lucru în echipă.

Echipa universitară de rugby în 7 jucători este compusă din studenții Universității ,,1 Decembrie” Alba Iulia și va fi afiliată competițiilor patronate de FRR.

Acesta este un sport cu un nivel extrem de ridicat de activitate fizică și se bazează pe forță, viteză și strategia jucătorilor.

Rugby-ul le oferă adolescenților, și nu numai, o încredere sporită și respect de sine. Acest sport este recunoscut pentru că poate construi caractere puternice. Stimulează curajul, fitness-ul, efortul și spiritul de echipa, aducând la un loc băieți și fete din toate mediile.

Astfel, locul de întâlnire a fost stabilit la stadionul din Oarda, în zilele de luni, miercuri și vineri, de la ora 16:30.

Cotae Cristian, antrenorul echipei, stă la dispoziția oricărui student interesat de acest demers, la numărul de telefon: 0729122957.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419