Rămâi conectat

Sport

CSU Alba Iulia și Inter Unirea – victorii facile, Industria – stopată la Săsciori, Kinder Teiuș a predat “lanterna roșie”!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CS Universitatea Alba Iulia și Inter Unirea au obținut victorii lejere în etapa a 6-a a Ligii a 4r-a, rundă în care surpriza s-a produs la Săsciori, unde Energia a remizat cu Industria Galda. De asemenea, Kinder Teiuș a repurtat primul succes suagional, la Șugag, în duelul formațiilor din subsol, și a predat ‘lanterna roșie”

*Performanța Ighiu – CS Universitatea Alba Iulia 0-4 (0-2)

Au marcat: Circov (4), Ad. Lăcătuș (21, 55), M. Domșa (71).

Prima clasată s-a impus fără probleme la Ighiu, echipa condusă de Mihai Manea repurtând a treia victorie la rând, meciuri în care a încasat un singur gol. Într-o rundă săracă în goluri, studenții au realizat scorul etapei și rămân în fotoliul de lider. Ighienii care în jocul anterior au spart gheața, succes la Teiuș (3-1), au un singur punct pe teren propriu din trei întâlniri (1-1 cu Viitorul Vama Seacă).

*Inter Unirea – Voința Stremț 2-0 (0-0)

Au marcat: Al. Gabor (62), A. Gherman (82)

Interiștii veneau după două eșecuri la limită, cu fruntașele CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos, dar au reușit să câștige pentru prima dată pe Stadionul “din curbă” grație reușitelor semnate de “veteranii” Al. Gabor și A. Gherman, din actul secund. Voința, deținătoarea Cupei României, este în continuare într-o perioadă confuză, cu trei din ultimele patru meciuri pierdute și încă fără antrenor instalat după demisa lui Radu Andone.

*Energia Săsciori – Industria Galda de Jos 2-2 (0-2)

Au marcat Nazarie (79, penalty), Sava (88), respectiv Hodea (21), Bălaș (43, penalty).

Meci încins pe Valea Sebeșului, cu vizitatorii în inferioritate numerică din minutul 29, când a fost eliminat foarte ușor Buligă (cumul de avertismente). Și așa găldenii și-au majorat avantajul până la pauză, dar l-au pierdut pe autorul primului gol, Hodea, înlocuit după un fault dur. Săsciorenii au remontat spectaculos, și au reușit să egaleze în final, profitând de faptul că oponenți au evoluat mai bine o oră în numai 10 jucători. Un pas greșit făcut de Industria, care are un ecart de 4 puncte raportat la prima clasată. Cele două combatante se vor duela miercuri, 6 octombrie, în Cupa României, tot la Săsciori.

 

Hidromecanica Șugag – Kinder Teiuș 1-2 (1-1)

Au marcat: Ov. Stancu (20), respectiv R. Domșa (29, 63)

După 5 eșecuri la rând, teiușenii au spart gheața în duelul formațiilor din subsol și au izbutit prima victorie, predând și “lanterna roșie”. A fost primul meci pe bancă al antrenorului Ovidiu Coardoș, fostul “principal” Mircea Oprea rămânând jucător (a evoluat tot meciul apărător central). Hidromecanica a avut avantaj, însă dubla lui R. Domșa a întors tabela. A fost a treia înfrângere la rând pentru gruparea din Șugag care împreună cu GT Sport sunt singurele formații din Liga a 4-a ce nu au cunoscut gustul succesului.

Viitorul Sântimbru – a stat


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea