Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

CSU Alba Iulia – CSM Craiova 98-63 Victorie lejeră în primul meci al turneului pentru locurile 5-8 în Divizia A de baschet feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

„Alba e pregătită”… pentru locul 5!

CSU Alba Iulia s-a distrat cu o echipă ce nu a pus preţ pe jocurile din turneul de consolare şi a învins la pas SCM Craiova, scor 98-63 (20-14, 26-15, 27-21, 25-13).

Americancele ce au învolburat apele în sânul grupării albaiuliene au fost folosite de antrenorul Tomas Bilek, deşi s-au remarcat cu un videoclip controversat postat pe Internet. Şi cele 4 jucătoare din USA, după ce au cântat, s-au şi distrat pe teren în compania unei echipe ce a făcut act de prezenţă. Becca Tobin a aniversat azi împlinirea vârstei de 24 de ani şi a primit un buchet de flori din partea galeriei „Gruppo Arnsberg”.

Pentru formaţia lui Tomas Bilek au înscris Breanna Salley – 21, Nadia Parker – 19,

Becca Tobin – 19, Taneisha Harrison – 14, Ancuţa Stoenescu – 9, Elena Dincă – 8, Bianca Voica – 4, Oana Precup – 2, Eniko Tarţa – 2.

Următorul meci se va disputa miercuri, 25 aprilie, de la ora 17.00 la Craiova şi în cazul unei victorii, CSU Alba Iulia va trece în etapa următoare, aceea a confruntărilor pentru locurile 5-6, cu învingătoarea din disputa BC Teleorman Alexandria şi BC Danzio Timişoara. (H.D.M.)

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Sâmbăta lui Lazăr. Obiceiuri și tradiții cu o zi înainte de Florii: Se fac plăcinte cu mere și se dau de pomană

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sâmbăta lui Lazăr. Obiceiuri și tradiţii în sâmbăta Floriilor – se fac plăcinte cu mere şi se dau de pomană • Istoricul sărbătorii „Moșii de Florii” Sâmbăta lui Lazăr este sărbătorită de creștini-ortodocși cu o zi înainte de Duminica Intrării lui Hristos în Ierusalim (Duminica Floriilor) și reprezintă puntea de legătură între Postul Paștelui și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea