Rămâi conectat

Sport

CSŞ Blaj s-a calificat la al doilea turneu final

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Prin voleibaliştii juniori, „Mica Romă” se mândreşte cu două echipe care au reuşit să se califice până acum în acest sezon în ultima fază a Campionatului Naţional. Ca urmare a rezultatelor obţinute la sfârşitul săptămânii trecute în cadrul turneului semifinal de minivolei organizat la Blaj, CSŞ Blaj s-a calificat alături de CNNT Craiova pentru turneul final din cadrul Campionatului Naţional la această categorie de vârstă.
Echipa blăjeană a obţinut calificarea de pe locul secund, după ce a învins pe CSŞ Zalău cu 3-0 şi pe CSŞ Lapi Dej cu 3-1 şi a pierdut în faţa CNNT Craiova cu 2-3. Turneul final se va desfăşura în perioada 20 – 22 mai, locul de desfăşurare al acestuia urmând să se stabilească în a doua jumătate a lunii aprilie, iar CL Blaj a hotărât candidatura municipiului pentru organizarea turneului. Peste două săptămâni, sala de sport din Parcul Avram Iancu va găzdui o nouă fază semifinală, seria a 3-a din cadrul Campionatului Naţional de speranţe feminin la care vor participa CSŞ Blaj, CSŞ Bega Timişoara, CSŞ Lugoj şi CNMB Rm. Vâlcea. (R.G.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Zlătneanul Andrei Mărginean, în Liga 1, la Dinamo

Dan HENEGAR

Publicat

în

Zlătneanul Andrei Mărginean, în Liga 1, la Dinamo Mijlocașul central Andrei Mărginean (23 de ani), originar din Zlatna este noul fotbalist al prim-divizionarei Dinamo București.  Andrei Mărginean aparține de clubul italian Sassuolo și va juca în sezonul 2024-2025 pentru Dinamo. Potrivit gsp.ro, „câinii” au si o opțiune de transfer definitiv. Aceasta poate ajunge la un […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea