Rămâi conectat

Curier Județean

CSO Cugir invocă instigarea la violenţă a oaspeţilor

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Evenimentele nedorite care au avut loc în timpul  meciului de sâmbătă dintre dintre CSO Cugir şi Viitorul Sântimbru s-au datorat în mare măsură neprofesionalismului de care au dat dovadă unii reprezentanţi ai oaspeţilor. Managerul echipei din Sântimbru, Hulea Ovidiu, împreună cu jucătorul Herepean au creat o stare de tensiune în rândul celor două echipe şi al susţinătorilor lor printr-un comportament agresiv, nesportiv şi huliganic.
Încă de la începutul meciului, cei doi au instigat la violenţă, adresând injurii atât echipei gazdă, cât şi spectatorilor, ceea ce ne determină să credem că au venit montaţi să provoace o anumită tensiune. Pe fondul acestei stări de spirit şi a presiunii meciului, tragerea de timp a lui Pisoiu, la înlocuirea sa din minutul 85,  a iritat şi mai mult spiritele. A fost momentul în care acelaşi Hulea a intervenit violent asupra căpitanului echipei CSO Cugir, Dan Adrian, pe care l-a trântit la pământ, în timp ce acesta încerca să recupereze mingea ieşită în afara terenului. Gestul managerului echipei Viitorul Sântimbru a determinat producerea acelor incidente şi dispute nedorite pe care presa le-a prezentat, cu menţiunea că spectatorii nu au fost părtaşi la aceste fapte. Protagoniştii „ambuscatei” au fost jucătorii şi staff-urile celor două echipe.
Clubul Sportiv Orăşenesc Cugir  este o echipă tânără, în plină ascensiune, care a dat dovadă, de la înfiinţare şi până în prezent, de fairplay sportiv. Considerăm că incidentele nedorite care au avut loc chiar pe teren propriu puteau fi preîntâmpinate dacă se luau măsuri la timpul potrivit împotriva instigării la violenţă a unor reprezentanţi ai oaspeţilor, atitudini care contravin regulamentului fotbalistic.
Menţionăm faptul că la toate meciurile desfăşurate pe terenul CSO poliţia este prezentă, la solicitarea conducerii clubului, pentru a asigura ordinea şi disciplina. La meciul de sâmbătă, din cauza tensiunii create, directorul Clubului Sportiv Cugir, Adrian Mihai a solicitat Poliţiei Orăşeneşti, aşa cum cere procedura, ca echipa oaspete să fie însoţită în deplină siguranţă până în afara localităţii.
Clubul Sportiv Orăşenesc Cugir


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Amenzi de peste 14.000 de lei, 3 permise reținute și 4 certificate de înmatriculare retrase în urma unei acțiuni în sistem integrat a polițiștilor de pe raza județului Alba

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Amenzi de peste 14.000 de lei, 3 permise reținute și 4 certificate de înmatriculare retrase în urma unei acțiuni în sistem integrat a polițiștilor de pe raza județului Alba Ieri, 7 decembrie 2023, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare